| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi And 1 u Sport forumu; Malo sam gledao po temama, i vidio da nema ove teme... AND1 has featured streetball players of fame, including Skip ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Član | And 1 Malo sam gledao po temama, i vidio da nema ove teme... AND1 has featured streetball players of fame, including Skip to my Lou, The Professor, Hot Sauce, 50, AO, Starbury, and White Chocolate. Every year, AND1 players tour America to recruit the next streetball legend. Uglavnom, likovi igraju uličnu košarku, manje više zajebancija, ali imaju prejake finte, pokrete itd... Do sada su snimili 9 mixtape-ova... Ja sam gledao prvih 6, Najbolji su mi 2,3,4, a dalje se uglavnom sve ponavlja. A u filmovima mi je soundtrack predobar Pa evo par filmića... I moj najdraži lik iz AND 1 ekipe: Hot Sauce
__________________ BuReK |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 242
![]() ![]() | Re: And 1 And1 dani su šta se HR tiče ušli tamo negdje kad sam krenuo u srednju - 1998 - i prestali kad sam završio 2002... To mi nikad nije bila neka napeta marka, jest da sam frendu iz Njemačke naručivao robu kad je nije bilo gdje za kupiti kod nas ali iskreno, previše foliranja premalo košarke, a kako se popularizirala postala je streljana arogantnih crnaca u intervjuima i čemu sve ne. Dosta ekipe iz And1 se i raspalo. Ma...ko i Fubu ili slične marke, dođe i ođe... više o tome naravno na - MZK Cru v.3™ ![]()
__________________ .keskin. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Član | Re: And 1 A dobro... Neće And1 propast, Pun K ekipa koristi njihovu opremu, pa i u Hrvatskoj, a ako se ne varam i hrvatska reprezentacija igra u And1 dresovima Joooj, sječam se kad sam prve And1 filmove nabavio, na kazetama, snimka katastrofa ![]()
__________________ BuReK |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 1,109
![]() | Re: And 1 ljetos u hrvatsku dosli isto tak neki crnci sto prave te finte. Uglavnom su napravili sprdnju iz mene, mog frenda i nekog covjeka. Kako me bilo sramota kad je dodao loptu i nastavio driblat bez lopte, a ja poletio za njim |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:22.

, al lud je frajer 
.keskin.