| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi cska euro pravak u Sport forumu; et rusi nakon 3o tak god imaju klupske prvake ,jos je i dinamo osvojia uleb cup , .. meni bi bilo draze ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-02-06 Lokacija: JADERA
Poruka: 146
![]() | cska euro pravak et rusi nakon 3o tak god imaju klupske prvake ,jos je i dinamo osvojia uleb cup , .. meni bi bilo draze da su dobili izraelci al eto... sto se tice f 4 u pragu vide se pomaci na bolje ,rade na principu amera i nba iaoko je jos puno posla tu za napravit ,prije svega mislin da bi se finalna utakmica tj , nadmetanje dviju najboljih momcadi trebalo igrat u vise serija tj.utakmica negdi 3 amo rec. , al onda bi i druge stvari tribalo minjat.. uglavnom nije dobro da o prvaku odlucuje samo jedna utakmica......pogledajte sto ameri rade kakav show iz cijelog doigravanja i u serijama utakmica(4: ...arivederci ![]()
__________________ svi smo mi bore lee |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-02-06 Lokacija: JADERA
Poruka: 146
![]() | Re: cska euro pravak da to je i meni pozitivno s te strane, al macabi je bas ono pojam za pravu momcad u europi ovih zadnji 3,4 god imaju momcad odlicnu atraktivno igraju i tako ..al sto je tu je cska -u niko nije poklonia ovaj trofej . pa sritno im bilo
__________________ svi smo mi bore lee |
| | |
![]() |
| Tagovi: cska, euro, pravak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:17.

...