| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi Da li je Jadranska liga unistila nasu kosarku? u Sport forumu; Mislim da je ova NLB liga ili jadranska upropastila nasu kosarku,ma nasu ligu vise niko ne prati,a niti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-02-07 Lokacija: Primosten Godina: 27
Poruka: 17
![]() | Da li je Jadranska liga unistila nasu kosarku? Mislim da je ova NLB liga ili jadranska upropastila nasu kosarku,ma nasu ligu vise niko ne prati,a niti ovu niko vise ne gleda.Sve u svemu nasa kosarka je totalno propala ![]()
__________________ Hajduk zivi vjecno!!!!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| wit | Re: Da li je Jadranska liga unistila nasu kosarku? da, i inače se promjene događaju preko noći, kao i u svim stvarima u životu, jedne noći si siromah a druge bogataš, a loto nisi ni uplatio. ![]() a kad nekom započneš rečenicu, "dugoročno gledajući..." ovaj dalje više ni nečuje.
__________________ I'm suffering from a singular wit |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-02-06 Lokacija: JADERA
Poruka: 146
![]() | Re: Da li je Jadranska liga unistila nasu kosarku? nasa kosarka nije propala , niti ju je ova liga unistila , ne vjerujem da bi nasa liga bez ove nlb lige bila bolja u nesto osjetnijoj mjeri , ako ce klubovi koliko toliko ulagat posebice u mlade kadrove ,vise manje onda zasigurno nlb liga nema krivice za lose stvari u nasoj kosarci ..............
__________________ svi smo mi bore lee |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 20
Poruka: 922
![]() ![]() ![]() | Re: Da li je Jadranska liga unistila nasu kosarku? Opet gledajući zbog NLB lige Ukić i Tomas su se fenomenalno prodali i donijeli Splitu i Zagrebu ogromne novce (i znam da se s tom lovom Split riješio dosta dugova) Valjda će nas malo motivirat što nas srpski klubovi konstantno peglaju
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Da li je Jadranska liga unistila nasu kosarku?
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Demonstrating My Style | Re: Da li je Jadranska liga unistila nasu kosarku? malo su mi bila glupa pocetna pravila te nlb lige...Prije par godina SLoboda Dita je zavrsila 4-ta , a Bosna prezadnja..i zbog pravila da osnivaci ostaju 4-ta Sloboda ispadne iz lige, a prezadnja Bosna ostane... i tada se Sloboda sjebala skorz, i u finansijskom i kadrovskom smislu..
__________________ hardcore esto es para mi gente siempre presente |
| | |
![]() |
| Tagovi: jadranska liga, kosarka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:37.