| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi DRAZEN PETROVIC - moj film na you tube u Sport forumu; ZA MOGA NAJVEĆEG IDOLA od 6 godine života pa do smrti DRAŽENA.. napravija san vec dva filma na you ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | DRAZEN PETROVIC - moj film na you tube ZA MOGA NAJVEĆEG IDOLA od 6 godine života pa do smrti DRAŽENA.. napravija san vec dva filma na you tube pa evo recite mi kakvi su vam: YouTube - DRAZEN PETROVIC CROATIAN LEGEND part 2 YouTube - DRAZEN PETROVIC CROATIAN LEGEND part 1 sve koševe sam morao rizati iz utakmica sto ih iman...(ovi koševi na početcima filma) pozdrav. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Frajer | Re: DRAZEN PETROVIC - moj film na you tube Svaka čast, čovjek je bio genijalac za košarku! - nažalost takvoga više neće biti... Sječam se ja je jednom igrao u Novoj Gradiški (prije NBA), zapravo nesječam se no pričali su mi starci i treneri i ostali koji su ga gledali, taj čovjek je volio košarku više od bilo koga, s loptom je spavao u krevetu, večerao i sl... No što je najvažnije poslje utakmice, prijateljske utakmice, svi su otišli na večeru, no on je odlučio ostati i šutati na koš... Nevrijedi dalje pisati, može se beskrajno pisati o tom VELIKANU ...
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #3 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DRAZEN PETROVIC - moj film na you tube ![]() naježio sam se dok sam gledao. a zadnje tri akcije u prvom filmu su svjetske - provlačenje lopte iza leđa pa polaganje + trica - ukradena lopta - trica dream teamu u finalu OI barcelona '92. ![]() p.s. koja je pjesma u prvom filmu? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 406
![]() | Re: DRAZEN PETROVIC - moj film na you tube pored Kreše Ćosića naša najveća legenda.Stvarno mu moramo biti zahvalni na svim igrama koje je podario..jer je čovjek čuda radio KREŠO ĆOSIĆ & DRAŽE PETROVIĆ |
| | |
![]() |
| Tagovi: drazen, film, moj, petrovic, tube |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:57.