| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi Drazen Petrovic utakmica - NBA, 44 Koša u Sport forumu; Evo vam link pa skinite ovu utakmicu... Dražen Petrovic protiv Rocketsa 1993, 44 koša... http://www.mixmakers.net/... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Drazen Petrovic utakmica - NBA, 44 Koša Evo vam link pa skinite ovu utakmicu... Dražen Petrovic protiv Rocketsa 1993, 44 koša... http://www.mixmakers.net/forums/larg...ml#post1799616 on je meni idol 15 godina... ali mislim da bi svi obozavatelji košarke ovu utakmicu trebali imati ![]() pozdrav
__________________ That the city sleeps to hide Let's swim out tonight, love It's our turn to try Parked beside the ocean On our MOONLIGHT DRIVE... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Drazen Petrovic utakmica - NBA, 44 Koša mala ispravka... na ovoj utakmici Dražen nije zabio 44 koša, ovo je druga utakmica sa rocketsima te iste sezone 92/93... ovdje je zabio 32 koša ako se nevaram... ali isto odlična utakmica.
__________________ That the city sleeps to hide Let's swim out tonight, love It's our turn to try Parked beside the ocean On our MOONLIGHT DRIVE... |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Drazen Petrovic utakmica - NBA, 44 Koša A Olimpija u EX yu ligi.... ![]() za one koji ne znaju.... Citat:
![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Drazen Petrovic utakmica - NBA, 44 Koša mislim da su male šanse....prva Yu liga, 85te...možda potražit po jubituu nešto, ali ne virujem... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:08.