| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi EP u košarci - SiCG 16.9.-23.9. u Sport forumu; Hrvatska je u skipini sa Litvom, Turskom i Bugarskom. Prognoze?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Re: EP u košarci - SiCG 16.9.-23.9. litva i turska, hm..mislim da necemo pobjedit, cisto iz razloga sto smo hrvatine, nas mentalitet i sve to...a ove bugare bi mogli...ali ako se potrudimo i skupimo svu mogucu snagu i volju, mogli bi ih i sve pobjedit! |
| |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Re: EP u košarci - SiCG 16.9.-23.9. Ispravak, ne traje do 23. nego do 25. BTW, Demon Hunter, nešto u zadnje vrijeme odgovaraš na sve živa. Izgleda da je tebe primila manija povećavanja broja postva
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-04
Poruka: 1,058
![]() | Re: EP u košarci - SiCG 16.9.-23.9. zar i ti isto brate moj. hehe šala mala. Samo koristim svaki trenutak svog slobodnog vrmena (kojeg je poprilično malo) a ako i tebi isto moram objasnit sve razloge molim te da to napravimo preko pm da ne idemo u offtopic. Tema je bila košarka. Usput ja smatram da je naš sport u zadnje vrijeme u dubokoj depresiji i da bi mu trebala jedna poprilična doza adrenalina (ne onoga na tribinama tog je poprilično dosta).
__________________ Grunf:"tko gubi dobitak, dobija gubitak" |
| |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: EP u košarci - SiCG 16.9.-23.9. Da ne skrećemo s teme, samo da kažem, nisam rekao da mi smeta šta odgovaraš na sve. A inače, najviše mi idu na živce ljudi koji na sve naše gledaju pesimistično. Ove godine će biti pozitivan boom za hrv. sport. Košarkaška repka nije nikada u novijoj povijesti bila tako jaka. Rukomet je već par godina jak, ali ove godine su i klubovi napravili pomak, pogotovo Medveščak. Nogomet, da ne govorim. Dinamo, reprezentacija, odlično. Hrvatska košarkaška reprezentacija će daleko na EP-u, sigurno. Inače, kada su igrali Hrvatksa - Brazil, mi ekipa se skupimo kod CH1-a da gledamo utakmicu. I bilo nas je negdje 7-8 i svi redom počnu govoriti sranja tipa: ''šta mislite, Koliko će naši izgubiti, 6-0 ili 7-0
| |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: EP u košarci - SiCG 16.9.-23.9. Imam pravo. I Malta nas nije pobijedila. Tragičnije od rezultata je ono šta su napravili navijači. Inače, čovjek nema pojma o košarkaškoj reprezentaciji i onda dobije neku potrebu da pametuje pa nađe govoriti kako je sve kod nas u kurcu, pa da ti igrači ništa ne valjaju, pa da su ovakvi i onakvi. Pa da je ovaj igrač ovakav ili onakav, iako taj isti čovjek nikada nije ni bio na košarkaškoj utakmici. Neka idu u kurac. Nije Giriček bez veze u NBA-u, nije Vujčić be zveze u prvoj petorci Eurolige, i dalje da ne nabrajam. Kada kažem da je reprezentacija dobra, onda znam o čemu govorim, jer sve te igrače sam gledao u živo, sve do jednog, i to više puta (osim Kasuna, njega sam gledao jednom uživo).
| |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: EP u košarci - SiCG 16.9.-23.9. Evo, Marko Banić je ispao iz reprezentacije, i na EP putuju Nikola Vujčić Dalibor Bagarić Mario Kasun Andrija Žižić Nikola Prkačin Gordan Giriček Damir Rančić Marko Popović Zoran Planinić Roko Ukić Matej Mamić Marko Tomas
| |
![]() |
| Tagovi: 169239, kos arci, sicg |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:10.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje