| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi EP u košarci - SiCG 16.9.-23.9. u Sport forumu; Uf! Znam samo da ce biti gadno....Kad im se sjetim onog malog Pozzeka ili Poceko, neznam tocno kako se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: EP u košarci - SiCG 16.9.-23.9. Uf! Znam samo da ce biti gadno....Kad im se sjetim onog malog Pozzeka ili Poceko, neznam tocno kako se pise. Taj mali leti po terenu kao da su mu papriciu gurnuli u supak..... Ali zato mi imamo Popa..... Biti ce jaaaaaaaaaaaako tijesno... Moja prognoza: Hrvatska 71 Digici 70
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,857
![]() | Re: EP u košarci - SiCG 16.9.-23.9. Aaaaaaaaaaaaa, šta je? Kako se igra. Sada u petak u 21:00 na Španjolsku. Najbolja petorka po meni. Popović Giriček Mamić Vujčić Kasun
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| |
| | #44 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: EP u košarci - SiCG 16.9.-23.9. E super su danas igrali...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,857
![]() | Re: EP u košarci - SiCG 16.9.-23.9. Ma Kasun je zlato naše repke. Igrač za budućnost. Dobar šut, dominantan pod koševima, pravovremeni skok, i što je najvažnije, mirnoća. Ali meni nije jasno da ljudi ne vide kolko Popović vrijedi. On unosi toliko energije. Kod njega je stvar da mora počinjati utakmice, i tako je još bolji. Ako se netko sjeća prošle sezone i utakmice Cibona - Estudiantes, kada je Cibona dobila. Cijela Cibona je igrala loše, a Pop je ubacio mislim 49 poena. Fantazija
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| |
![]() |
| Tagovi: 169239, kos arci, sicg |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:22.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje