| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi Euroliga u Sport forumu; Evo, nema još ove teme...pišite ljudi, dosadno mi je da samo ja i još par ljudi komentiramo.. Večeras ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,857
![]() | Euroliga Evo, nema još ove teme...pišite ljudi, dosadno mi je da samo ja i još par ljudi komentiramo.. Večeras Cibona - Maccabi 20:45 Jedva čekam.... Inače, ove sezone mislim da će Euroligu dignuti Panathinaikos
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06 Lokacija: Gorski kotar Godina: 25
Poruka: 283
![]() | mislim da je ipak vrijeme za prvi ovogodišnji domaći poraz za Cibonu!! iako se nadam da će me demantirat! Panathinaikos je trenutno No.1, teško da će Maccabi ponovo obraniti!!
__________________ Rabuzin, Rabuzin sunce je napravio, ono Riječko je, ono Riječko je i ove godine!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Ja isto mislim...odlično ide i Lyetuvos Rytasu našeg Spahije, kojima je ovo prva godina u Euroligi, ali su prošle godine digli ULEB kup, no svejedno, oni koliko god da su dobri (dobili su Maccabi u Tel Avivu), još su prezeleni da bi osvojili EL...dakle, Panathinaikos je moj favorit... A glavno da večeras Penn nadjebe Solomona, i da šuterima bude išlo...A i problem je centarska pozicija...Skelin je već star i teško izdrži tempo, a zamjene su mu dečki koji su još punili gaće dok je Vujčić već punio koševe.... Baz podcjenjivanja Andrića i Trepalovca koji su potencijali, ali ipak i iskustvo znači puno....Dakle, na centru je Vujčić u prednosti, ali ako Penn bude grizao Solomona, bit će i Maccabiju teško...eee, da krene još i Baždarića, nema nam kraja...
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Da, naravno...ipak se vidjelo da nisu europski prvaci slučajno...a neka, drago mi je da sam bio jer sam se stvarno nagledao prekrasne igre i poteza, a stavio bi sad i slike, ali mi se ne da smanjivat slike...a slikao sam vujčića sa pola metra...
| | |
![]() |
| Tagovi: euroliga |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:36.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje