Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Košarka
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Košarka Raspravljate o temi Europsko prvenstvo u košarci u Sport forumu; I sve je to meni jasno, a ne kužim zašto će slovenci navijati protiv nas...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-09-05, 09:44   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 01-11-04
Poruka: 1,857
Silver je zabranio reputaciju
Re: Europsko prvenstvo u košarci

I sve je to meni jasno, a ne kužim zašto će slovenci navijati protiv nas
Odgovori sa citatom
Star 23-09-05, 09:51   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-09-05
Poruka: 178
Maddox je zabranio reputaciju

a janezi nas nikad nisu voljeli, bas bi volio da pobijedimo i da im svima začepimo usta. BIti će jebeno ako tornado dođe jer će popović igrat ko lud.
Maddox je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-09-05, 09:53   #13 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Maddox je napisao:
a janezi nas nikad nisu voljeli, bas bi volio da pobijedimo i da im svima začepimo usta. BIti će jebeno ako tornado dođe jer će popović igrat ko lud.
Ma ti primitivci. Čak ne znam dali bih htio da Tornado dođe. Možda ipak da nam rađe slovenci fućkaju.
Odgovori sa citatom
Star 23-09-05, 09:57   #14 (permalink)
Regularni forumas

ma pusti to sad se svi trebaju ujediniti i doć navijat i torcida i bbb i tornado i svi drugi
Maddox je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-09-05, 11:05   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 31
Poruka: 1,352
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Tako je! Sada trebamo stati jedan pored drugoga i bodriti naše! Nije bitno od kuda su...Svaka čast bilo kojem Hrvatu koji se usudi otiči tamo; nije bitno da li je Boys, Tornado, Torcida...itd.

A ja se nadam da će biti na terenu ovaka slika (zeleni smo naravno mi a crveni španjolci...) :
Odgovori sa citatom
Star 23-09-05, 11:17   #16 (permalink)
prof. Foruma

I samo bih želio napomenuti jednu stvar. Vidim da se piše da u srpskim medijima se poziva narod na bodrenje Španjolaca. Samo bih htio u početku reći, da poslije ne bi bilo nikakvih komentara, jednu stvar.
Imam ljude tamo u Srbiji s kojima sam u kontaktu. Znam kako stvari stoje. A stoje tako da većina ljudi je za hrvatsku, a ne za španjolsku, ali ima i budala, kojih je manje, ali su glasniji. Tako da loši pojedinci stvaraju lošu sliku.
Odgovori sa citatom
Star 23-09-05, 11:23   #17 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,837
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
silver18 je napisao:
I samo bih želio napomenuti jednu stvar. Vidim da se piše da u srpskim medijima se poziva narod na bodrenje Španjolaca. Samo bih htio u početku reći, da poslije ne bi bilo nikakvih komentara, jednu stvar.
Imam ljude tamo u Srbiji s kojima sam u kontaktu. Znam kako stvari stoje. A stoje tako da većina ljudi je za hrvatsku, a ne za španjolsku, ali ima i budala, kojih je manje, ali su glasniji. Tako da loši pojedinci stvaraju lošu sliku.
e to se u potpunosti slažem sa tobom
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-05, 19:36   #18 (permalink)
prof. Foruma

Hvala Kiki na podršci.
A sada, utakmica.
Idemo, svi na HTV2
Odgovori sa citatom
Star 23-09-05, 20:54   #19 (permalink)
Regularni forumas

al spanjolci loše igraju, a ni mi nismo bolji trebali smo već vodit 20 razlike
samo čekam čas kad će furija proradit

ajmo naši
Maddox je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-05, 21:55   #20 (permalink)
prof. Foruma

Jeba mu isus mater, ako je ovo bilo pošteno. Da ima boga, prošli bi mi u regularnom vremenu. A ne ona sranja od sudaca.

Kako će čovjek biti tužan nakon onog poraza od Litve, kada su nas oni nadigrali. Super, Litva pobijedila, i ja sam i dalje navijao za njih u svim utakmicama.

Ali nakon ovog, jednostavno sam agresivan, jako. Kako to može biti pošteno. Ma u kurac i sve. Dao bog da sada vide španjolci ovu bjesnu francusku, koja će im razbit pičku kad-tad. Ovo je nepošteno, kurve jebene. U pičku materinu i sve.

Nisam zadovoljan.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: europsko, kos arci, prvenstvo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114