| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi Europsko prvenstvo u košarci u Sport forumu; I sve je to meni jasno, a ne kužim zašto će slovenci navijati protiv nas... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,857
![]() | Re: Europsko prvenstvo u košarci Citat:
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Europsko prvenstvo u košarci Tako je! Sada trebamo stati jedan pored drugoga i bodriti naše! Nije bitno od kuda su...Svaka čast bilo kojem Hrvatu koji se usudi otiči tamo; nije bitno da li je Boys, Tornado, Torcida...itd. A ja se nadam da će biti na terenu ovaka slika (zeleni smo naravno mi a crveni španjolci...) :
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() | Re: Europsko prvenstvo u košarci I samo bih želio napomenuti jednu stvar. Vidim da se piše da u srpskim medijima se poziva narod na bodrenje Španjolaca. Samo bih htio u početku reći, da poslije ne bi bilo nikakvih komentara, jednu stvar. Imam ljude tamo u Srbiji s kojima sam u kontaktu. Znam kako stvari stoje. A stoje tako da većina ljudi je za hrvatsku, a ne za španjolsku, ali ima i budala, kojih je manje, ali su glasniji. Tako da loši pojedinci stvaraju lošu sliku.
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Administrator | Re: Europsko prvenstvo u košarci Citat:
| |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() | Re: Europsko prvenstvo u košarci Jeba mu isus mater, ako je ovo bilo pošteno. Da ima boga, prošli bi mi u regularnom vremenu. A ne ona sranja od sudaca. Kako će čovjek biti tužan nakon onog poraza od Litve, kada su nas oni nadigrali. Super, Litva pobijedila, i ja sam i dalje navijao za njih u svim utakmicama. Ali nakon ovog, jednostavno sam agresivan, jako. Kako to može biti pošteno. Ma u kurac i sve. Dao bog da sada vide španjolci ovu bjesnu francusku, koja će im razbit pičku kad-tad. Ovo je nepošteno, kurve jebene. U pičku materinu i sve. Nisam zadovoljan.
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
![]() |
| Tagovi: europsko, kos arci, prvenstvo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:35.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje