| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi Europsko prvenstvo u košarci u Sport forumu; A majko mila i krađi jebo im pas mater nakaradnu... ov... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Europsko prvenstvo u košarci A majko mila i krađi jebo im pas mater nakaradnu... ov
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #23 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Europsko prvenstvo u košarci Ono na kraju četvrte četvrtine, pa to je prekršaj ko kuća... ovaj je već imo loptu u zraku i ova seljačina ga gurne... ma molim vas... Kakva su to govna od sudaca...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Re: Europsko prvenstvo u košarci Citat:
| |
| | |
| | #26 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Europsko prvenstvo u košarci Da s obzirom da nisu igrali Kasun i Planinić super smo se držali...
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-05-05
Poruka: 112
![]() | Re: Europsko prvenstvo u košarci fakat su se dečki trudilii nemogu vam, reč kolko mi ih je žao i to sve zbog tri budale. još ktome one budale sa tribine se deru "srbija, srbija" :nunu
__________________ DINAMO ZAGREB B.B.B. VRAPČE |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Re: Europsko prvenstvo u košarci Šta još reći? Eto, ugodno me iznenadio Ukić koji je vukao ekipu kada je tonula. Ozljede Kasuna i Planinića (ajd, on mi nešto i nije falio) su stvarno peh. Popović mi je sa par svojih poteza utvrdio da je najbolji igrač reprezentacije. Kolko bi još igrača minutu i pol prije kraja, pri izjednačenom rezultatu, poteglo tricu sa deset metara. Nismo gotovi, primarni cilj je bio osvajanje jednog od prvih 6 mjesta koje vode na SP. Pribrat se i dalje, šta se može. A pravda će stić Španjolce. Ja vam kažem, ako nalete na Francuze, nema im boga.
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Europsko prvenstvo u košarci Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
![]() |
| Tagovi: europsko, kos arci, prvenstvo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:37.

ov