Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Košarka
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Košarka Raspravljate o temi Europsko prvenstvo u Španjolskoj u Sport forumu; Idemo malo o našim košarkašima, za nešto malo više od 3 mjeseca počinje Europsko koš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-04-07, 15:19   #1 (permalink)
Frajer

Datum registracije: 22-12-05
Godina: 23
Poruka: 870
Mata je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mata Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Mata
Europsko prvenstvo u Španjolskoj

Idemo malo o našim košarkašima,
za nešto malo više od 3 mjeseca počinje Europsko košarkaško prvenstvo u Španjolskoj. Neznam koliko ste čuli no Jasmin Repeša je naš izbornik, zbilja skidam kapu njemu, jer se puno trudi oko košarke u Hrvatskoj unatoč, onoj velikoj krizi nakon Dražena Petrovića, svi znamo da je od tada naša košarka ošla k'vragu.

No, ostaje nade, na zadnjem velikom natjecanju na kojem su naši košarkaši nastupili pokazali smo da je srce veliko i da možemo nešta napraviti, nažalost koliko se sječam protiv Španjolaca su nas POKRALI suci, to je bilo očigledno ... citiram jednu novost u vezi toga:
Hrvatska košarkaška reprezentacija nije se uspjela plasirati u polufinale Europskoga prvenstva, koje se održava u Srbiji i Crnoj Gori. U četvrtfinalnoj utakmici u Beogradu hrvatski su košarkaši izgubili od Španjolske sa 101:85 nakon produžetka. Iako su veći dio susreta igrali bez ozlijeđenih Marija Kasuna i Zorana Planinića, Hrvatska je bila blizu pobjedi, ali ponovno je u posljednjim trenucima, uz malu pomoć sudaca, izgubila priliku da se bori za medalje.

Potvrdu velike sudačke krađe dali su kolege novinari i drugih zemalja, tako je Sabahudin Topalbečirević s televizije BiH ustvrdio: Ovo je najveća pljačka na posljednjih sedam europskih prvenstava. Gospodin Spahija je najveći gospodin među trenerima, on to ne želi komentirati.

Što uistinu nije htjeo komentirati:
Kada bih komentirao suđenje te trojice, spustio bih se ispod svoje razine na kojoj živim, a to mi, vjerujte, doista ne pada na pamet.

Ima tu još priče, no za početak da se pokrene ova tema ovo je dovoljno, uglavnom najviše bih bio sretan kad bi Giriček i Vujčić prihvatili poziv za repku!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 01:00   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-02-07
Godina: 25
Poruka: 688
macic se izdvaja iz masemacic se izdvaja iz mase
Re: Europsko prvenstvo u Španjolskoj

Ja mislim da će ovaj put naši nešto napravit, imaju kvalitetu i super trenera!
Nešto kao rukometaši ili vaterpolisti, imam takav osječaj, vidit ćemo jeli me vara!
macic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 23:41   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,780
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Eh, Mata- gledao sam tu utakmicu, i od tada nisam imao ni srca niti volje pogledati i jednu košarkašku utakmicu... Sjećam se da je i Aco koji je sukomentirao, i kojeg nikad nisam čuo da je u prijenosu rekao loše o sucu ili odluci u očaju rekao 'u eter' kako on u životu nije vidio takvu pljačku.

A o komatoznom stanju naše košarke ne bih sudio- nadam se da će početi igrati za repku sa srcem, pa će to već i rezultati doći (sumnjam da smo naglo izgubili 'gen' za košarku)...
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 13:18   #4 (permalink)
Frajer

Datum registracije: 22-12-05
Godina: 23
Poruka: 870
Mata je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mata Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Mata

Ma i ja sam gledao, dva dana bio ljut ... iako nije bilo povratka. Sam sam košarkaš, i mrzim suce kad mi pogriješe i male greške ...
No pustimo mene, nisam krenio profesionalno, pa me i nije više briga, samo mi je žao što i naši suci (A-1, i u drugim ligama) kvare košarku, takva jad i bijeda ... ni sami neznaju što sude, a zamisli, više od 10ak puta mi se desilo pod utakmicom, ono FAUL - KOŠ, koš priznaju, a nedaju još slobodno bacanje!?, a ovom dali prekršaj!?? No to je druga tema... za koje nema potrebe otvarati jer nas na forumu malo onih koji vole košarku
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 13:26   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-02-07
Godina: 25
Poruka: 688
macic se izdvaja iz masemacic se izdvaja iz mase

Nije sve ni u sucima!!!
Sitite se kad smo u četvrtfinalu vodili Tursku 20 razlike pa na kraju izgubili!
Imamo dobru momčad ali im treba proradit na psihi!!!
macic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-06-07, 00:30   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Jadovi!

Neka ga lijepo popuše i Vujčić i Giriček i kompletna hrvatska košarkaška elita kojoj je uvijek na prvom ili bolje reći jedinom mjestu bila lova.

Od pokojnog Dražena hrvatska košarka proizvela je samo jad i bijedu , polutalentirane igrače željne samo američke klupe i love na računu. Jadovi bez srca i muda , lišeni svake želje za sportskim natjecanjem.

Dirk može uvijek , ali on je kurac ... nije on temelj neke NBA momčadi ko naši super starovi pa da je umoran igrati za reprezentaciju.

Od ovakvih igrača gore je samo to što u savezu više od desetljeća ne postoji čovjek koji bi donio slijedeću odluku - reprezentaciju možeš odbiti samo jednom.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-06-07, 11:04   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-03-07
Poruka: 864
mike tyson se izdvaja iz mase

bez giričeka i vuje mi nemamo nikakve šanse za neki ozbiljniji rezultat na EP.

http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png
mike tyson je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 17:57   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,826
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Otkazao Bagarić, a evo sad i Žižić

I Žižić odbio nastupiti na EP-u u Španjolskoj

NAKON Nikole Vujčića i Gordana Giričeka, koji su odustali ili će tek odustati od nastupa u Španjolskoj, HKS-u se pismom obratio i Andrija Žižić, s jednako lošim vijestima za izbornika Jasmina Repešu. Premda se Repeša trudi pokazati da drži konce u svojim rukama, teško je da može ostati miran pored ovakvih poteza igrača. Od kojih su neki, da ne zaboravimo, upravo zahvaljujući reprezntaciji pogurnuli svoje ino-karijere.

"Više ni fizički ni psihički nemam snage za 12 mjeseci bez odmora, osobito kada znam da se moj učinak dosad nije osobito vrednovao." - pojasnio je razloge svoje odluke centar grčkog Olympiacosa, napominjući da je itekako svjestan činjenice da ga mnogi neće razumjeti. Niti da će gledati koliko je vremena proveo u reprezentaciji.

Prošlu sezonu Žižić je podredio Grcima, igrajući finale nacionalnog prvenstva, ali i četvrtfinale Eurolige: "Sezonu sam počeo i završio s ozljedama, treba mi mirovanje. Svatko zna što je najbolje za sebe."

Žižić je također napomenuo da njegova odluka nema veze s Vujčićevom.
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 22:48   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-03-07
Poruka: 864
mike tyson se izdvaja iz mase

to sad stvarno nema smisla. jad i bijeda.

http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png
mike tyson je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 23:32   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,826
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

M ko ih jebe, ko ne želi igrati ni ne triba nam.
Banić i pope za prvaka europe
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: 2007, europsko, kos arka, s panjolska, s panjolskoj

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114