| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi Giriček? u Sport forumu; Vidio sam da je ozlijeden. kaj mu je?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Frajer | Re: Giriček? Gordan Giriček zbog problema s ahilovom tetivom odsjedio je na klupi u pobjedi Jazzera protiv Denver koji je nakon sedam uzastopnih pobjeda nanizao četiri poraza. Očito čim je na klupi ubrzo će i zaigrati. No u svakom slučaju Gira dobro igra za Jazzere!
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-02-06 Lokacija: JADERA
Poruka: 146
![]() | Re: Giriček? moga bi i triba pino bolje igrati za jazzere a svi koji odbiju igrat ta repku su izdajice.. neznan sto je i kako je u slucaju giriceka ,al uglavnom i on i svi drugi bi tribali igrat
__________________ svi smo mi bore lee |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas | Citat:
kao nešto iz privatnih razloga. zašto bi se lik dodatno opterecivao, pun je love... nema potrebe. fino je repeša rekao da neće nikoga moliti da igra... i ne treba moliti nikoga. i onda nek neko kaže da novac ne mijenja ljude! | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 307
![]() | Re: Giriček? Ovako moje mišljenje je da se za repku igra iz časti,a ne zbog novca. Izgleda da se Vujo bude predomislio i igrao i to je ok. A repka je fakat ful dobra. Popović, M. Tomas, Ukić, Kasun, Planinić, Vujo, Žiža, Bagarić pod vodstvom Repeše mogli bi fakat sve razbiti. Šta je samo Repeša radio u Ciboni i vadio ju doslovno iz govana. On je kad već nema Spahije najbolji mogući izbor. I da na kraju Giriček. Ako više nikada ne zaigra za repku on je za mene izdajnik. Ma da ga vidim na cesti pljuno bi pokraj njega i samo prošao. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-02-06 Lokacija: JADERA
Poruka: 146
![]() | Re: Giriček? Citat:
bon jour
__________________ svi smo mi bore lee | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Giriček? Citat:
__________________ Drop the Leash! | |
| | |