Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Košarka
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Košarka Raspravljate o temi Hitno!!! Pogledajte Link o utakmici u Sport forumu; Evo ljudi. Kada otvorite stranicu i pogledate naslov, vidjet ćete da nismo jedini koji misle da su naši dečki ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-09-05, 22:32   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 01-11-04
Poruka: 1,854
Silver je zabranio reputaciju
Hitno!!! Pogledajte Link o utakmici

Evo ljudi.
Kada otvorite stranicu i pogledate naslov, vidjet ćete da nismo jedini koji misle da su naši dečki pokradeni.
Samo, nešto mi se čini da im je došlo do preopterećanja servera, pa ak vam ne uspije, probajte malo kasnije, molim lijepo.

www.sportnet.hr
Odgovori sa citatom
Star 23-09-05, 22:35   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-09-05
Poruka: 178
Maddox je zabranio reputaciju
Re: Hitno!!! Pogledajte Link o utakmici

sramota
Maddox je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-09-05, 22:36   #3 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Citat:
silver18 je napisao:
Evo ljudi.
Samo, nešto mi se čini da im je došlo do preopterećanja servera, pa ak vam ne uspije,
Očito je, poslije ćemo vidjet šta kažu. Ali iz naslova se vidi da misle isto što i mi...

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-09-05, 22:39   #4 (permalink)
prof. Foruma

Evo, ako ne možete otvoriti, kopirat ću ovdje

Sramite se, bando lopovska!
Luigi Lamonica, Virginuis Dovidavičius, Vladimir Drabikovski. Talijanski, litavski i ukrajinski sudac režiseri su jedne od najsramotnijih farsa u profesionalnom sportu u posljednje vrijeme. Ono što se večeras događalo u beogradskoj Areni, ući će u anale europskog sporta...

Ono što smo večeras vidjeli, što smo večeras doživjeli, zaista je teško opisati. Ovo je trebalo vidjeti. Naša momčad potpuno je izmasakrirana od strane sudačke trojke, ovu utakmicu naprosto nismo smjeli dobiti.

37 prekršaja suđeno je našim košarkašima, 14 Španjolcima. 48 slobodnih bacanja izveli su Španjolci, 12 slobodnih bacanja izveli su naši košarkaši.

Pet sekundi prije kraja Marko Tomas dohvatio je loptu u napadu, pri rezultatu 73:71 za Hrvatsku. Odgurnut s leđa pao je po parketu, naravno, ni jedan od trojice sudaca nije vidio prekršaj, Vasquez je uzeo loptu i poentiaro za produžetak.

Ovakvih detalja bilo je tijekom cijele utakmice. Naši igrači krcali su se prekršajima, čiste naše lopte, koju su u aut izbacivala po dvojica španjolskih igrača davane su Španjolcima, svaki pogled prema protivniku suđen je kao prekršaj. Našima, naravno. Vujčića su potjerali s parketa nakon prvog poluvremena, Bagarić je za četiri prekršaja trebao samo par minuta. Mamić se hvatao za glavu, Popović i uvijek mirni Spahija psovali su suce u besramna lica, potpuno izgubivši živce. Ukić i Tomas bili su na rubu suza. Nevjerojatno, zar je moguće da nam ovo rade? Pred toliko ljudi?

Nakon svega, ne budite tužni. Ljuti da, razočarani u pravdu i sportsko poštenje da, ali i ponosni na momčad koja se mogla boriti protiv svih, osim protiv novca. Krađe, tako drske i bezobrazne krađe, kojoj je nazočilo 15.000 gledatelja u Areni i milijuni uz TV ekrane. Krađe s kojom će se izvući, jer su gazde. Sramite se, bando lopovska!
Odgovori sa citatom
Star 23-09-05, 22:42   #5 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Ovaj tekst sve kaže što se treba reći...

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-05, 22:49   #6 (permalink)
prof. Foruma

Ja sam rekao svoje. Cyrus, ne brini ti ništa za moju opomenu.
Odgovori sa citatom
Star 23-09-05, 22:52   #7 (permalink)
Regularni forumas

Prva meč lopta za odlazak na Svjetsko prvenstvo nije iskorištena. U četvrtfinalnom susretu Španjolci su uz ogroman "vjetar u leđa" od strane sudačke trojke slavili u produžetku 101:85. Nakon ovakve "predstave" teško je bilo što reći, treba se probati "posložiti" i dobiti Sloveniju u borbi za Svjetsko prvenstvo.

Hrvatska 37 prekršaja, Španjolska 14. Hrvatska 12 slobodnih bacanja, Španjolska 48. Uz sve ovo ostali smo bez dvojice vrlo važnih igrača još u prvom poluvremenu, Marija Kasuna i Zorana Planinića.

www.kosarka.hr
Maddox je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-05, 22:53   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
Cyrus se izdvaja iz mase

Citat:
silver18 je napisao:
lol
cime se ti drogiras molim te?
jel znas ti sta opomena znaci?
sta da se ja ne brinem?
svasta!
Cyrus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-05, 22:54   #9 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Cyrus je napisao:
Citat:
silver18 je napisao:
lol
cime se ti drogiras molim te?
jel znas ti sta opomena znaci?
sta da se ja ne brinem?
svasta!
Bez sranja molim. Vidim da si to doživio malo emotivo, i stvarno sam te uspio naljutit. I ja se drogiram? Ako ćemo se vrijeđat možemo i tako.
Odgovori sa citatom
Star 23-09-05, 22:55   #10 (permalink)
Regularni forumas

daj ajde ljudi ne pizdite sad
Maddox je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hitno, link, pogledajte, utakmici

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108