Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Košarka
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Košarka Raspravljate o temi Hrvatska reprezentacija na EP ?? u Sport forumu; ....znači jeli vas razočarala,ugodno iznenadila ili ste pak očekivali ovaku rep... evo mene osobno ugodno iznenadila..imali smo Litvu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-09-07, 11:58   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
Hrvatska reprezentacija na EP ??

....znači jeli vas razočarala,ugodno iznenadila ili ste pak očekivali ovaku rep...
evo mene osobno ugodno iznenadila..imali smo Litvu u šaci u četvrt finalu ali nije nas srića tila..vaši dojmovi
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 12:03   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,933
Skunk je zabranio reputaciju
Re: Hrvatska reprezentacija na EP ??

Po meni na kraju solidan rezultat. Mada sam razocaran losom igrom u pojedinim utakmicama.
Skunk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 12:05   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Skunk Pogledaj Poruke
Po meni na kraju solidan rezultat. Mada sam razocaran losom igrom u pojedinim utakmicama.

da ali isto tako imali su super dan protiv Španjolaca i Francuza...
protiv Grka su mogli i pametnije..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 14:32   #4 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika čudna_pojava

Datum registracije: 10-04-07
Godina: 21
Poruka: 1,230
čudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz mase

rezultat je vrlo dobar, a igra je bila dosta loša i na tome treba poradit.
jer nemože nam u igri sa 3 playa visoki igrač kreirat napad.
Očekujem puno bolju igru na kval. za OI
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 14:35   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,844
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
....znači jeli vas razočarala,ugodno iznenadila ili ste pak očekivali ovaku rep...
evo mene osobno ugodno iznenadila..imali smo Litvu u šaci u četvrt finalu ali nije nas srića tila..vaši dojmovi
Ne slazem se u potpunosti,u biti sam i ja zadovoljan ali smatram da smo trebali pobjediti utakmicu sa izraelom i sada s njemackom,posebno jer smo njemacku vodili 16 razlike,ali dobro je za razliku od proslih godina
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 15:27   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Poruka: 1,355
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

ja sam zavodoljan, ovo nam je ipak najbolji plasman u zadnjih 10 godina, dakle vidi se korak naprijed.
Repešu treba OBAVEZNO zadržati.

Ja bi rekao da nismo loše igrali nego da smo platili danak neiskustvu.

Definitvno smo dobili Baraća.

Markota mi se baš nije nešto pokazao. Kus se na kraju dosta digao, tako i Banić. Planinić mi je totalni čudak. Po potencijalu bi mogao biti jedan od boljih bekova u Europi ali ga nažalost glava sprečava. Ne bi mu bilo loše da si nađe nekog sportskog psihologa.
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 15:56   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

A nakon pobjede protiv Španjolaca svi smo se nadali najboljem (finale...), ali treba bit realan i reć da smo daleko dogurali s obzirom da su 3 najbolja igrača otkazali nastupe tik prije prvenstva.
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 16:20   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,582
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Ostvaren je cilj. Još da se malo popravi igra i imat ćemo dobru reprezentaciju!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 16:47   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,569
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Ostvaren je cilj. Još da se malo popravi igra i imat ćemo dobru reprezentaciju!
slažem se..........., ovo je dobar početak, u slučaju da će se dobro raditi i popravljati neke stvari..........malo smo tanki na centarskim pozicijama, ali i to će biti bolje kada barač skupi još iskustva i sazrije kao igrač
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 08:58   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Poruka: 1,355
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Repeša izjavio da će razmisliti ako će ostati na kormilu reprezentacije.
Bilo bi katastrofa da odustane!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrvatska, reprezentacija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113