| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi Hrvatska reprezentacija na EP ?? u Sport forumu; ....znači jeli vas razočarala,ugodno iznenadila ili ste pak očekivali ovaku rep... evo mene osobno ugodno iznenadila..imali smo Litvu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hrvatska reprezentacija na EP ?? ....znači jeli vas razočarala,ugodno iznenadila ili ste pak očekivali ovaku rep... evo mene osobno ugodno iznenadila..imali smo Litvu u šaci u četvrt finalu ali nije nas srića tila..vaši dojmovi |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,230
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska reprezentacija na EP ?? rezultat je vrlo dobar, a igra je bila dosta loša i na tome treba poradit. jer nemože nam u igri sa 3 playa visoki igrač kreirat napad. Očekujem puno bolju igru na kval. za OI
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska reprezentacija na EP ?? Ne slazem se u potpunosti,u biti sam i ja zadovoljan ali smatram da smo trebali pobjediti utakmicu sa izraelom i sada s njemackom,posebno jer smo njemacku vodili 16 razlike,ali dobro je za razliku od proslih godina
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska reprezentacija na EP ?? ja sam zavodoljan, ovo nam je ipak najbolji plasman u zadnjih 10 godina, dakle vidi se korak naprijed. Repešu treba OBAVEZNO zadržati. Ja bi rekao da nismo loše igrali nego da smo platili danak neiskustvu. Definitvno smo dobili Baraća. Markota mi se baš nije nešto pokazao. Kus se na kraju dosta digao, tako i Banić. Planinić mi je totalni čudak. Po potencijalu bi mogao biti jedan od boljih bekova u Europi ali ga nažalost glava sprečava. Ne bi mu bilo loše da si nađe nekog sportskog psihologa.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska reprezentacija na EP ?? A nakon pobjede protiv Španjolaca svi smo se nadali najboljem (finale...), ali treba bit realan i reć da smo daleko dogurali s obzirom da su 3 najbolja igrača otkazali nastupe tik prije prvenstva.
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,569
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska reprezentacija na EP ?? slažem se..........., ovo je dobar početak, u slučaju da će se dobro raditi i popravljati neke stvari..........malo smo tanki na centarskim pozicijama, ali i to će biti bolje kada barač skupi još iskustva i sazrije kao igrač
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska reprezentacija na EP ?? Repeša izjavio da će razmisliti ako će ostati na kormilu reprezentacije. Bilo bi katastrofa da odustane!
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska, reprezentacija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:44.