Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Košarka
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Košarka Raspravljate o temi HTV SMECE NA KVADRAT u Sport forumu; Grozno , skandalozno, nepojmljivo ovako se odnositi prema kosarci to je stvarno necuveno ni najgori neprijatelji ne bi nam ovako unistavali ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-06-07, 04:11   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-02-06
Poruka: 146
sabotaza se izdvaja iz mase
HTV SMECE NA KVADRAT

Grozno , skandalozno, nepojmljivo ovako se odnositi prema kosarci to je stvarno necuveno ni najgori neprijatelji ne bi nam ovako unistavali kosarku kao dragi i mili kreteni n a hrt u , koji u vrijeme finalne serije hrv.kosarkaske lige stavljaju i daju prednost u programu nekim drugim nekim novim vrijednostima nekim novim «boljim» sportovima kao sto je ODBOJKA NA PIJESKU , zelio sam na pocetku sezone i nada se da ce konacno nakon godina opet prenositi nba ligu , sad vidim koliko je taj zahtjev apsurdan kao da ih trazim suho zlato a oni mi ne mogu omoguciti ni obicnu pitku vodu , ne ni nba , ni regionalnu ligu , ne ni domacu ligu oni cak nisu u stanju prenositi ni cijelu finalnu seriju nase lige , cak je i to previse zahtjevati .
U programu je bilo danas mjesta za tenis, jedrenje, boks , nogomet , i ODBOJKU NA PIJESKU , ali ne i za kosarku , kao da nije dovoljno bolna cinjenica sto ne prenose, oni ti veliki magovi na hrt u prelaze svoje dosadasnje granice i nadmasuju sami sebe stavljajuci u izravan prijenos umjesto kosarke iz DRAZENOVOG doma ODBOJKU NA PIJESKU .
Kao i mnogo puta dosad uspjeli su me iznervirat svojim odnosom i potezima ali ovaj danasnji stvarno je bio pun pogodak , nokaut u prvoj sekundi .
Dodane Slike
Tip Fajla: gif hrt.gif (3.2 KB, 8 pogleda)
Tip Fajla: jpg images.jpg (3.5 KB, 168 pogleda)
Tip Fajla: jpg clip_image002.jpg (3.6 KB, 167 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 15:48   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,826
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto
Re: HTV SMECE NA KVADRAT

Ja mislim da je cijela hrvatska imala želju gledati egzotične brazilce na pjesku umisto finala košarkaškog prvenstva hravatske. Ovo je velika sramota za hrt koja sustavno ruši hrvatsku košarku. Mi plačamo preplatu i o oni umisto da rade za nas oni prenose nekakvu odbojku na pjesku. Košarka je uvik bila jedna od ječih hrvatskih sportova i mislim da je se nebi trebalo ovako uništavati.

Sramite se gospodo sa nacionalne televizije
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 22:14   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,485
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: berto11 Pogledaj Poruke
Ja mislim da je cijela hrvatska imala želju gledati egzotične brazilce na pjesku umisto finala košarkaškog prvenstva hravatske. Ovo je velika sramota za hrt koja sustavno ruši hrvatsku košarku. Mi plačamo preplatu i o oni umisto da rade za nas oni prenose nekakvu odbojku na pjesku. Košarka je uvik bila jedna od ječih hrvatskih sportova i mislim da je se nebi trebalo ovako uništavati.

Sramite se gospodo sa nacionalne televizije

..
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-06-07, 03:03   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-02-06
Poruka: 146
sabotaza se izdvaja iz mase

HTV prijavljen zbog neprenošenja utakmice

HTV je kažnjen jer je 9. lipnja, umjesto izravnog prijenosa treće finalne utakmice prvenstva Hrvatske u košarci između Cibone i Zadra, prenosio turnir iz Svjetske serije odbojke na pijesku.

Naime, ključne utakmice u završnici nacionalnog prvenstva u košarci uvrštene su na Popis značajnih događaja, a utakmice odbojke na pijesku nisu, pa u Vijeću zaključuju da su na Prisavlju bili dužni prenositi košarkašku utakmicu na Prvom ili Drugom programu jer te programe može pratiti više od 60 posto stanovništva i za njihovo praćenje nije potrebno dodatno plaćanje. Za navedeno kršenje Zakona propisana je novčana kazna do milijun kuna.

Vijeće je razmotrilo i prikazivanje pete finalne utakmice, 17. lipnja, na programu HRT plus jer se značajni događaji ne smiju prenositi na programu za čije je praćenje potrebno dodatno plaćanje.

No, kako je riječ o utakmici naknadno uvrštenoj u program, Vijeće je zaključilo da u tom slučaju nije prekršen Zakon.

Janos Römer, predstavnik HRT-a za odnose s javnošću priopćio je da se prekršajna prijava koju je Vijeće za elektroničke medije podnijelo protiv HRT-a zbog neprenošenja treće finalne utakmice prvenstva Hrvatske u košarci temelji na netočno utvrđenim činjenicama.

Jer, kako se navodi, HRT je želio prenositi utakmicu.

Podsjeća se da su se s ponuđenim kombiniranim prijenosom (s drugim programskim sadržajem koji se zbivao u isto vrijeme) u telefonskom razgovoru složili predsjednik Hrvatskoga košarkaškog saveza Danko Radić, glavni tajnik Saveza Željko Drakšić i povjerenik Lige Josip Bilić.

Ističe se da je prijenos odbio košarkaški klub Cibona kao organizator utakmice pa je Hrvatski košarkaški savez, na izričito traženje Cibone, otkazao prijenos.

-nije mi jasno ovo cibonino odbijanje prijenosa nisan zna za to , kao i sramotno prihvacanje celnika saveza na prijedlog hrta na kombinirani prijenos
sjajno se brinu za nasu kosarku ako je to sve istina
samo nan to triba uz ovakav hrt i da celnici lige ne brinu o košarci.
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 11:49   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-07-07
Poruka: 61
dunker se izdvaja iz mase

a dobra to se zna da su pice ali imas na obn-u , sportitaliji , DSF-u ... imas prijenose NBA utakmica ,ali mozda ova peticija nesto bude znacila

Zašto jednostavno kad može komplicirano
dunker je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 11:59   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,403
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

a ja uživam da klošarke nema na htv-u jer ja ne volim gledat klošarku iskreno...

mada potpisat tu bilokoju peticiju da maknu s tv-a odbojke na pjescima, skakonice i saonice i ine mp3-ce
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 21:40   #7 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Chica_latina

Datum registracije: 18-08-07
Poruka: 295
Chica_latina se izdvaja iz mase

Ne kažem da mi smeta što moram gledat egzotične Brazilce,još k tome na pjesku,ali mi,kao vellikom košarkaškom fanu,košarka na tv-u fali.
Mislim,uz egzotične Braziljose,rado bih koji put škicnula Ayusa ,a bogami i Iversona i Anthonya u tandemu,ali o NBA-u na HTV-u mogu samo sanjati
Odgovori sa citatom
Star 17-07-08, 19:07   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 02-07-08
Godina: 24
Poruka: 518
Juka11 se izdvaja iz mase

sad još ne prenose ni kvalifikacije za olimpijadu
Juka11 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-08, 11:00   #9 (permalink)
One Minute Silence

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 8,537
DinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

ne brinite se...vasi susjedi su se pobrinuli za Vas...

Utakmice hrvatske košarkaške reprezentacije prenosi FTV

ZAGREB - Nakon katastrofalne odluke HTV-a da neće prenositi utakmice hrvatske košarkaške reprezentacije iz Atene, gledatelji su ostali zatečeni. Unatoč tome, dogodilo se nešto jako zanimljivo. Naime, na HTV-u su rekli da se takav projekt ne isplati, dok je FTV, nacionalna televizija u BiH, sa zadovoljstvom pristala prenositi utakmice.

Stoga, mnogi ljubitelji košarke iz Hrvatske prebacili su na FTV i tamo gledali kako naši košarkaši igraju. Drugi su se, ne znajući da FTV prenosi utakmice, odlučili za praćenje preko live streaminga na internetu. Zbog velike posjećenosti, teško se mogla pratiti utakmica. No, ubrzo su shvatili da prijenosa na TV-u ipak ima.

Zvuči nemoguće, ali je ispalo da je FTV imao novac za nešto što je Hrvatskoj televiziji bilo preskupo! U Bosni i Hercegovini sa zadovoljstvom prenose kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre, a velik je apsurd da na Hrvatskoj nacionalnoj televiziji nisu mogli isto to učiniti.

Bruno Kovačević, glavni urednik sportskog programa na HTV-u kaže da se prijenos ''ne isplati''. Očito se svima isplati, samo ne HTV-u. Zašto je to tako, nije poznato.

Pretplatnike HRT-a bi još više mogla naljutiti činjenica da je turnir u Ateni došao kao gratis uz prava za Europska prvenstva, koja HRT redovno prenosi, stoga nije jasno zašto nema prijenosa.

S druge strane, FTV će kvalifikacijski turnir prenositi sve do kraja. Prednost će imati utakmice hrvatske reprezentacije, a kako kažu, ugurat će se još pokoja zanimljiva utakmica.
Odgovori sa citatom
Star 18-07-08, 21:25   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-07-08
Godina: 28
Poruka: 2,895
jaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku jaymz

Sramotno i zalosno za HRT , ali nije to nista novo ..
sjecam se kad su vaterpolisti postali svjetski prvaci , a oni prije dodjele medalja jednostavno prekinu prijenos ..SRAMOTNO

ali pretplatu redovno kasiraju ..grrrrr
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrt, htv, kosarka, odbojka na pijesku

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114