| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi Japan '06, svjetsko prvenstvo u košarci u Sport forumu; evo za dva dana pocinje svjetsko prvenstvo u kosarci http://www.fiba2006.fiba.com/pages/e..._wcm/index.asp... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,235
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Japan '06, svjetsko prvenstvo u košarci evo za dva dana pocinje svjetsko prvenstvo u kosarci http://www.fiba2006.fiba.com/pages/e..._wcm/index.asp
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 307
![]() | Re: Japan '06, svjetsko prvenstvo u košarci Ja jedva čekam. Bit će zanimljivo, al fakat mi je žao što su nas suci uništili pa nas nema. Iako za njih ne navijam, mislim da su Ameri ipak favoriti. L. James i C. Anthony bi mogli svašta napraviti. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Veteran | Re: Japan '06, svjetsko prvenstvo u košarci Kolka je razlika u popularnosti između svjetskog prvenstva u nogometu i u košarci ![]() Za nogometno se znalo davno unaprijed i svakodnevno reklamiralo, odbrojavali se dani do početka a za košarkaško sam saznao tek neki dan kad sam vidio nekakvu škrtu reklamu na tv-u ![]() Žalosno. Čim nema naših kao da se ništa niti ne dešava.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,235
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Japan '06, svjetsko prvenstvo u košarci Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 25-06-06
Poruka: 46
![]() | Re: Japan '06, svjetsko prvenstvo u košarci Parker otpao. http://www.kosarka.hr/main.asp?P=Vij...&VijestID=9719 |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 359
![]() ![]() | Re: Japan '06, svjetsko prvenstvo u košarci Citat:
Jednostavno nije dovoljno popularan sport, ne privlači tolike mase kao nogomet i automatski nisu zainteresirani niti sponzori toliko. Pogledaj samo Argentinu što je napravila u košarci, a u toj zemlji je i dalje nogomet broj 1 . I tako će biti zauvijek. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 25-06-06
Poruka: 46
![]() | Re: Japan '06, svjetsko prvenstvo u košarci Nažalost košarkaška nije još dovoljno razvijena. To možemo zaključiti po sudionicima ovog sp-a. Jebemu pa nas su okrali i pozivnice dali sve reprezentacijama slabijim od naših, pogledajte koliko ima zalutalih (katar, venezuela itd.) |
| | |
![]() |
| Tagovi: japan, kos arci, prvenstvo, svjetsko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:20.