| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi Japan '06, svjetsko prvenstvo u košarci u Sport forumu; Ma no comment, 45:41 na poluvremenu za Grke..Ameri imali 10 raz i sve prokockali..taj baby Shaq pokrenuo &... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,911
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Japan '06, svjetsko prvenstvo u košarci Ma no comment, 45:41 na poluvremenu za Grke..Ameri imali 10 raz i sve prokockali..taj baby Shaq pokrenuo "lavinu" ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Japan '06, svjetsko prvenstvo u košarci Šta stvarno? Ja sam pretpostavljao da će imati problema sa grčim načinom igre, ali da će gubiti???? Nije valjda da će ih Sofolokos aka. Baby Shaq rasturiti??????
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #23 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Japan '06, svjetsko prvenstvo u košarci Ma nije on nista bas pokazao na pocetku nego se pri kraju nekako sve raspalo..zabio je "shaq" 3-4 puta zaredom ![]()
| | |
| | #25 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Japan '06, svjetsko prvenstvo u košarci ah da, to me kod njih ljuti jer nemaju discipline u obrani..previse to nekako opusteno, ali ajd dobro uvijek se probude u drugom poluvremenu valjda ce i sad ![]()
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Japan '06, svjetsko prvenstvo u košarci jao kako mi ovi Grci idu na kurac..oni i njihove trice u zadnjim sekundama ![]()
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Japan '06, svjetsko prvenstvo u košarci Ako ih dobiju danas Grci, biti će prvaci. Grci igraju kolektivno, to mi se sviđa kod njih. I imaju muda. A o obrani da ne govorim.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Japan '06, svjetsko prvenstvo u košarci pa da ne mogu falit jedan jebeni napad u pm, svaki napad kos..jao
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli Zadnji Uredio slay : 01-09-06 u 11:05. |
| | |
![]() |
| Tagovi: japan, kos arci, prvenstvo, svjetsko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:47.