| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi Japan '06, svjetsko prvenstvo u košarci u Sport forumu; Sada sam našao jednu stranicu na kojoj postaju komentare u živo. Jebote Grci imaju šut 72%. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Japan '06, svjetsko prvenstvo u košarci Sada sam našao jednu stranicu na kojoj postaju komentare u živo. Jebote Grci imaju šut 72%. Ako tako nastave nema šanse da izgube. Jebote, šut 72% u polufinalu SP-a, bit će da su Ameri u obrani katastrofa!
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,911
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Japan '06, svjetsko prvenstvo u košarci Citat:
95:91, 36sec + Grci imaju bacanja edit // 99:95, 16sec + Grci imaju bacanja
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli Zadnji Uredio slay : 01-09-06 u 11:23. | |
| | |
| | #36 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Japan '06, svjetsko prvenstvo u košarci gotovo, 101:95..katastrofa. atraktivno Ameri igraju u napadu itd. ali imat takvu obranu..katastrofa ![]() Nadam se da ce Argentina proc dalje i razvalit ih 30 raz..terma im sretnu ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #38 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Japan '06, svjetsko prvenstvo u košarci gle, da samo malo bolje igraju obranu ne bi im nitko nista mogao napravit a sto se tice HELLASA dobit ce u finalu (citaj, "po picki" )..btw, gore si napisao da su bahati..ne vidim po cemu je ova trenutna repka njihova bahata, unatoc tome sto Ameri nisu dobro odigrali obranu Grke je ipak previse sralo a znas onu "Nije svaki dan Božić" ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #39 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Japan '06, svjetsko prvenstvo u košarci Ali sralo ih je zato što je obrana Amera bila loša. To je jedan od glavnih razgloga. Ako je dobra i čvrsta obrana onda nema šanse da te šut sere...
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #40 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Japan '06, svjetsko prvenstvo u košarci Citat:
..evo za koji trenutak bi trebalo poceti i drugo polufinale..ajmo gaučosi ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
![]() |
| Tagovi: japan, kos arci, prvenstvo, svjetsko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:57.

..evo za koji trenutak bi trebalo poceti i drugo polufinale..ajmo gaučosi