| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi Kobe Bryant postigao 81 koš! u Sport forumu; da, da.. sad je pokazao da je bespomoćan bez "Duha iz svjetiljke"... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | da, da.. sad je pokazao da je bespomoćan bez "Duha iz svjetiljke" ![]()
__________________ > next level < |
| | |
| | #12 (permalink) |
| next best thing | ja sam đurđevcu u jednoj četvtini zabio 21 pa me trener više nije stavljao u igru nego je pustio juniorima da im skinu skalp.tako da sam ja igro cijelu tekmu kobi bi bio kurac za mene,a đurđevac dallas iliti šta ja znam,to je isto ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Photoshop freak | Citat:
![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Citat:
Mislio sam recimo na Bodirogu, Lakoviča, Vujčića, još neke Grke i tako...
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Frajer | Citat:
![]()
__________________ Inati se SLAVONIJO | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter | Re: Kobe Bryant postigao 81 koš! kobemeni najdrazi nba kosarkas vec dugo, jako, jako dobar... sigurno da mu je teze bes shaqa, koji je ipak najdominantniji centar u lligi, tesko je sam gurat ekipu... lalakers najdrazi klub ![]() http://www.nba.com/news/kobe_81_index.html
__________________ Now if six turned out to be nine I don't mind, I don't mind, If all the hippies cut off all their hair, I don't care, I don't care dig |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Re: Kobe Bryant postigao 81 koš! Citat:
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bryant, kobe, kos, postigao |
« NBA Video mixevi
|
crazy shots »