| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi Kosarkaki klub Split? u Sport forumu; Volio bi da dobiju u finalu.... |
| Vidi Rezultate Anketa: Tko je kriv za propadanje kluba i lose rezultate' | |||
| Dino Rađa | | 1 | 6.25% |
| Igraci | | 5 | 31.25% |
| Uprava | | 9 | 56.25% |
| Treneri | | 1 | 6.25% |
| Glasači: 16. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-07 Lokacija: poljud, sjeveroistok! Godina: 24
Poruka: 366
![]() | Re: Kosarkaki klub Split? nemaju bas puno sansi, ali ako se budu borili ko sinoc, nikad ne reci nikad. neka mi ne bi bilo mrsko niti da Zadar bude prvak, dapače. U svakom slučaju, lipo je da imamo dalmatinsko finale, ionako 90% kosarkasa jesu Dalmatinci, i Hercegovci, cast iznimkama.
__________________ UVIJEK VJERNI!!!!!! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kosarkaki klub Split? A ja se nadam da ćemo mi posjetit Zadar i da će u dvorani biti osigurano pokoje mjesto za protivničke navijače....naravno uvjeren sam da će sve proteći u prijateljskom duhu, bez dobropoznatih pizdarija.... ipak ovo čekamo već duuugoo vremena.... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kosarkaki klub Split? Helou! Ja baš i nisam fan košarke, ali moj momak je i cilu sezonu je propustija jednu jedinu utakmicu šta se igrala u Splitu. Znan da je KK Split kroz svašta, on tu najviše zamjera treneru koji stalno gura iste, al nije to bitno, nisan ja sad tu kompetentna da govorin o tome, uostalom, postoje eseji o svakoj utakmici na kosarka.hr forumu. Samo san tila reć da je i meni bilo pri srcu drago kad me nekidan nazva u deliriju i derući se reka da smo satrali Cibonu, da nas čeka dalmatinsko finale... Eto, mislin da su zaslužili, i da je super šta se publika vratila na tribine, reka mi je da je bilo puno krcato! I, naravno,di god bude odlučujuća utakmica, svi navijači put pod noge i navijat za svoje, a ne protiv protivnika! ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: klub, kosarkaki, split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:27.