| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi Košarkaške legende u Sport forumu; Koncept je isti kao u onoj temi u nogometu. Stavljajte velikane iz košarkaške povijesti, a ja počinjem s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Košarkaške legende YouTube - DRAZEN PETROVIC CROATIAN LEGEND YouTube - DRAZEN PETROVIC croatian dragon Jeykl evo dva filma koja sam ja napravio za Dražena... za mene postoji samo on. Zadnji Uredio Mata : 06-08-07 u 08:51. Razlog: Ispravno urediti Tube filmiće ;-) |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-07-07
Poruka: 197
![]() | Re: Košarkaške legende Po meni je najveca kosarkaska legenda definitivno Larry Bird. Iza njega su mi Michael Jordan, Drazen Petrovic,Julius Erving, M.J.(Magic Johnson) i po meni jos jedan od boljih a to je Wilt Chamberlain. Nisan ni ja za bacit.LOL. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Frajer | Re: Košarkaške legende Citat:
LARRY BIRD REKLAMA: Larry Bird vs. Michael Jordan McDonalds commercial ![]()
__________________ Inati se SLAVONIJO | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,344
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Košarkaške legende takva centarska tehnika, rijetko se viđa Dino Rađa
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... Zadnji Uredio berto11 : 12-08-07 u 12:33. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kosarka, kosarkaske legende, legende |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:20.