| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi Legendarne tekme Dražena Petrovića na dvd-u! u Sport forumu; Pozdrav! Imam veliku kolekciju starih utakmica ( Dražen Petrović, Šibenka, Jugoplastika, Cibona, Nba, Hrvatska, Ex-Yu...), ako je netko zainteresiran ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-12-06 Godina: 28
Poruka: 2
![]() | Legendarne tekme Dražena Petrovića na dvd-u! Pozdrav! Imam veliku kolekciju starih utakmica ( Dražen Petrović, Šibenka, Jugoplastika, Cibona, Nba, Hrvatska, Ex-Yu...), ako je netko zainteresiran za bilo kakvu suradnju neka se javi na moju E-mail adresu: utakmica@net.hr |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-12-06 Godina: 28
Poruka: 2
![]() | Re: Legendarne tekme Dražena Petrovića na dvd-u! Dražen je bio vanserijski igrač i rođeni vođa,predvodio je sve momčadi i reprezentacije za koje je nastupao.Bio je talentiran, ali je bio neumoran u treniranju i tako usavršavao svoj talenat. Imam veliku kolekciju utakmica Dražena Petrovića na dvd-ima ( preko 100 utakmica ),i još puno drugih, pa ako nekog zanima, ili ima neke utakmice za razmjenu, neka mi se javi,šaljem popise utakmica.E-mail: utakmica@net.hr |
| | |
![]() |
| Tagovi: drazena, dvdu, legendarne, petrovica, tekme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:49.