| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi Matej Mamić paraliziran u Sport forumu; Jeste čitali, gledali! A u qurac i sve jebeno mi ga je žao!! Sedam minuta prije kraja dok je blokirao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Matej Mamić paraliziran Jeste čitali, gledali! A u qurac i sve jebeno mi ga je žao!! Sedam minuta prije kraja dok je blokirao suparnika pao je na leđa i lupio glavom , ostao je ležati 5 min i nije se mogao micati! Hitno je prebačen helikopterom u bolnicu di su odmah rekli da če ostati paraliziran ali do jutra je počeo lagano mivati rukama i nogama ali upitno je dali če se oporaviti!! Karijera za kapetana Albe i jednog jako dobrog košarkaša Hrvatske reprezentacije nažalost je završen! ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-05-05
Poruka: 128
![]() | Da, pročitao sam danas u novinama. Strašno, nemam što drugo reći. Nadam se da će se oporaviti. Definitivno po meni jedan od boljih igrača naše reprezentcije, čovijek koji će uvijek ostaviti srce na terenu,bez obzira protiv koga se igra i za što se igra. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | E vidiš šta ti je život, nesreća te snađe tamo gdje se namjmanje nadaš
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-05-05
Poruka: 128
![]() | Evo sad baš čuo na vijestima da je počeo micati sa obje noge i jednom rukom. Vjerojatno će početi micati i drugom rukom, ali nažalost karijera mu je najvjerojatnije završena. Dijagnoza je teška ozljeda leđne moždine. Strašno... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Ajme kojih ste se vi gluposti tu napisali...ccc, evo šta nastane kad mene nema.... Inače, za informaciju, evo vam http://www.kosarka.hr/main.asp?P=Vij...&VijestID=5840
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Ej, Mata, tebe nisam prije viđao. Dobrodošao! Nego, na kosarka.hr je nakon njegove ozljede već dan-dva kasnije stajalo da Mamić ni u jednom trenutku nije bio u nesvjesti, niti pola ostalih stvari koje je ekipa gore navodila.
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | gle ti silver12 ![]() kao sto ti je mata reko..mi smo to pisali cim se to desilo...nismo bili na utakmici da znamo tocno..imtermet je nas izvor... btw. gledo sam snimku na tvu (neki švapski program, sta ja znam) i frajer uopce nije lupio onak glavom kako sam zamisljao...neg se samo zabio u tipa i spustio na pod...ja sam bezbroj puta tako okinuo i na svu srecu nista (kucam u drvo) ... tak da... to je to ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: mamic, matej, paraliziran |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:08.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje