| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi Matej Mamić paraliziran u Sport forumu; Dobro, Cyrus, nemoj se pravit važan...rekao sam i tako je da pola onoga šta se gore ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,857
![]() | Dobro, Cyrus, nemoj se pravit važan...rekao sam i tako je da pola onoga šta se gore napisali nije točno...i tako stoji...niti u jednom trenutko koliko ja znam nije pisalo da je Mamić pao tako šta je išao blokirati suparnika...suparnik je blokirao njega...
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Frajer | Re: Matej Mamić paraliziran Dosta svađe tko je kriv, glavno da je Matej Mamić izašao je jučer nakon dva mjeseca iz bolnice, a izlazak su popratili brojni njemački mediji unatoč molbi ALBA-e da se ne dolazi ispred bolnice. Trebati će mu oko 3mj da se vrati na parket, no glavno je da je njemu sve dobro, unatoč brojnim glupostima od medija!
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 32
![]() | Re: Matej Mamić paraliziran [quote=Mata Trebati će mu oko 3mj da se vrati na parket, no glavno je da je njemu sve dobro, unatoč brojnim glupostima od medija![/QUOTE] Više su ga mediji izludili nego ozljeda. Slušao sam kako ga intervjuira Edo Peci na radiju. Veću ulizicu od novinara nisam vidio. |
| | |
![]() |
| Tagovi: mamic, matej, paraliziran |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:43.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje