Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Košarka
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Košarka Raspravljate o temi Michael jordan The Best of u Sport forumu; a zašto ga ja imam u avataru MJ DA LEGEND YouTube - JORDANOVI ŠUTEVI SA SIRENOM Citat: Pravi autor: dunker ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-01-08, 11:52   #11 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-07-07
Poruka: 61
dunker se izdvaja iz mase
a zašto ga ja imam u avataru MJ DA LEGEND

YouTube - JORDANOVI ŠUTEVI SA SIRENOM

Citat:
Pravi autor: dunker Pogledaj Poruke
a zašto ga ja imam u avataru MJ DA LEGEND

YouTube - JORDANOVI ŠUTEVI SA SIRENOM

Zašto jednostavno kad može komplicirano

Zadnji Uredio daidza : 04-01-08 u 14:20.
dunker je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-08-08, 21:40   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-06-08
Poruka: 6
sudix se izdvaja iz mase
Re: Michael jordan The Best of

MJ KING............................THE BEST......:
sudix je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 00:29   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 945
wane se izdvaja iz masewane se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku wane Pošalji poruku preko AIM-a korisniku wane Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wane Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku wane Pošalji poruku preko Skype-a korisniku wane

Citat:
Pravi autor: dave Pogledaj Poruke
2x se oprastao od kosarke i svaki put mi je bilo zao zbog toga....zivuca legenda kosarke "air jordan", "flight 23" koju jos nitko dugo dugo vremena nece prestic
svaka mu dala
Prestici ce LeBron...
Odgovori sa citatom
Star 06-08-08, 12:52   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 47
ze kalanga se izdvaja iz mase

lebron ce ga prestici isto kao sto su ga mcgrady,bryant,carter i ostali
ze kalanga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-08-08, 22:19   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 24
Poruka: 266
.keskin. se izdvaja iz mase.keskin. se izdvaja iz mase

Tako je.

Koliko je već bilo "slijedećih" jordana? Hahaha...smiješno mi je bilo prije, sad je jadno.

Odustanite, žao mi je evo meni kao njegovom velikom fanu isprike i saučešće svim Kobe, LeBron, Penny, Grant Hill, McGrady, i ostalim propalim "slijedećima"...
Odgovori sa citatom
Star 07-08-08, 07:52   #16 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,293
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

Citat:
Pravi autor: wane Pogledaj Poruke
Prestici ce LeBron...
lebron ga možde prestigne po broju koševa u karijeri..ali općenito nije i nikad neće biti bolji igrač od jordana...da budem iskren le bron je kurac od igrača...iskompleksirani šutevi,veliki egoista...svaka njemu čast što je odveo cavse tako daleko ali je činjenica da cavaliersi gube po sezoni barem 7-8..ili možda više.... tekmi zbog njega...i još poneku u doigravanju!

oni koji su gledali ova doigravanja i koji tako hvale le brona i njegovo veličanstvo neka pogledaju ovogodišnja doigravanja protiv bostona i vidit ćete da je cleveland ispao samo ali baš samo zbog njega...i nikoga drugoga!!
Odgovori sa citatom
Star 07-08-08, 09:49   #17 (permalink)
Regularni forumas

LeBron je sisa

On služi ligi da ove mulce danas napali na košarku, samo šteta šta današnja košarica u NBA je sisa naprema 90ima

Tad su igrali neponovljivi igrači, prave dinastije (ok...Bullsi su sve to redom gazili al svejedno), rivalstva, potezi...sve.

Danas? Sve neke kopije, LeBron i broj 23 fura šta je ok, nije zabranjeno al je smiješno.

Tip ima trapav šut, građen je ko igrač američkog nogometa a ne košarkaš, zakucavanja su mu totalno jadna i bezlična, to jest jedno zacavanje, nema nikakav repertoar, sav je nekako kamen i trapav ko da ima metlu u dupetu...

A sad da me ovi navijačići LeBrona ova moderna generacija koja ga veliča i igra Playstation sa LeBronom Jamesom na komandi i zabija 50 pa misli da je to preslika stvarnog stanja...koliko taj tip ima protekciju.

Svaka zvijezda ima, ok, al koliko on koraka radi? PRvo mi je bilo smiješno, al sad više ni nije smiješno samo jadno.

Pa tip na SVAKOJ tekmi koju gledam svaku četvrtinu jednom napravi korake.

Mislim ono ne mogu shvatit, čovjek je profesionalni košarkaš, to mu je posao, to jedino radi čitav život i da mu nije automatizirano da nakon dva se riješi lopte ili skoči ili šta ja znam...užas.

Uglavnom, bjeda i jad NBA-a danas se vidi po tome kako su Bryanta pokušali dovest na status "slijedećeg Jordana" i to ove godine više nego ikad.

Lijepo je taj novi Jordan podojio svoje drugo finale...40 razlike, a da ne spominjem poraz nakon vodstva od 24 razlike.

Nema šta.
Odgovori sa citatom
Star 07-08-08, 13:25   #18 (permalink)
Uvaženi forumas

Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku wane Pošalji poruku preko AIM-a korisniku wane Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wane Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku wane Pošalji poruku preko Skype-a korisniku wane

Ovak si ga opisao kao da je invalid, pa daj molim te...

I to zakaj je danasnji NBA sisa naprema 90ima? Pa u danasnjem NBA ima puno boljih igraca pa je teze zabiti, daj shvati, da je LeBron bio u 90ima bio bi 3put bolji od MJ jer su tad bili puno losih igraca, samo su 1/4 bili dobri, a danas se moze i izracunati da vise od polovice su jako dobri...
Odgovori sa citatom
Star 07-08-08, 14:17   #19 (permalink)
Regularni forumas

^ hahahahahahaha

Too caree samo igraj igrice i uživaj bez da se prethodno educiraš.

Neda mi se ulazit u diskusije, al govorit da je danas NBA jača liga može samo ako si pao na glavu.

I 90e su 5 puta kvalitetnije i ne - nije danas TEŽE igrat ne bulazni, danas suci sviraju SVAKI kontakt, doslovno, ako šutaš i neko te takne, slobodna.

Pretpostavljam da ne znaš ko su Anthony Mason, Starks, Harper i uostalom svaka ekipa u 90ima koja je igrala jaku obranu, imaš YouTube pa provjeri kako se onda igrala obrana.

Prije su se mlatili naprema ovom danas.
Odgovori sa citatom
Star 07-08-08, 14:55   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: .keskin. Pogledaj Poruke
^ hahahahahahaha

Too caree samo igraj igrice i uživaj bez da se prethodno educiraš.

Neda mi se ulazit u diskusije, al govorit da je danas NBA jača liga može samo ako si pao na glavu.

I 90e su 5 puta kvalitetnije i ne - nije danas TEŽE igrat ne bulazni, danas suci sviraju SVAKI kontakt, doslovno, ako šutaš i neko te takne, slobodna.

Pretpostavljam da ne znaš ko su Anthony Mason, Starks, Harper i uostalom svaka ekipa u 90ima koja je igrala jaku obranu, imaš YouTube pa provjeri kako se onda igrala obrana.

Prije su se mlatili naprema ovom danas.
Znam tko su oni, ONI su igrali jako dobru obranu,najbolju, ali, pogledaj, kaj ce bolja obrana protiv svega ostalog?

A kakve igrice o cemu ti pricas? Igrice igraju budale, treba trenirat...

Zadnji Uredio wane : 07-08-08 u 15:02.
wane je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: best, jordan, michael

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113