| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi Michael jordan The Best of u Sport forumu; a zašto ga ja imam u avataru MJ DA LEGEND YouTube - JORDANOVI ŠUTEVI SA SIRENOM Citat: Pravi autor: dunker ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-07-07 Lokacija: Rijeka
Poruka: 61
![]() |
__________________ ![]() Zašto jednostavno kad može komplicirano Zadnji Uredio daidza : 04-01-08 u 14:20. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 266
![]() ![]() | Re: Michael jordan The Best of Tako je. Koliko je već bilo "slijedećih" jordana? Hahaha...smiješno mi je bilo prije, sad je jadno. Odustanite, žao mi je evo meni kao njegovom velikom fanu isprike i saučešće svim Kobe, LeBron, Penny, Grant Hill, McGrady, i ostalim propalim "slijedećima"...
__________________ Nikad ne vjeruj stvorenju koje krvari pet dana zaredom a ne umre (c) Keskin, 2008. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Michael jordan The Best of lebron ga možde prestigne po broju koševa u karijeri..ali općenito nije i nikad neće biti bolji igrač od jordana...da budem iskren le bron je kurac od igrača...iskompleksirani šutevi,veliki egoista...svaka njemu čast što je odveo cavse tako daleko ali je činjenica da cavaliersi gube po sezoni barem 7-8..ili možda više.... tekmi zbog njega...i još poneku u doigravanju! oni koji su gledali ova doigravanja i koji tako hvale le brona i njegovo veličanstvo neka pogledaju ovogodišnja doigravanja protiv bostona i vidit ćete da je cleveland ispao samo ali baš samo zbog njega...i nikoga drugoga!!
__________________ Michael Phelps-the one and the only |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Michael jordan The Best of LeBron je sisa On služi ligi da ove mulce danas napali na košarku, samo šteta šta današnja košarica u NBA je sisa naprema 90ima Tad su igrali neponovljivi igrači, prave dinastije (ok...Bullsi su sve to redom gazili al svejedno), rivalstva, potezi...sve. Danas? Sve neke kopije, LeBron i broj 23 fura šta je ok, nije zabranjeno al je smiješno. Tip ima trapav šut, građen je ko igrač američkog nogometa a ne košarkaš, zakucavanja su mu totalno jadna i bezlična, to jest jedno zacavanje, nema nikakav repertoar, sav je nekako kamen i trapav ko da ima metlu u dupetu... A sad da me ovi navijačići LeBrona ova moderna generacija koja ga veliča i igra Playstation sa LeBronom Jamesom na komandi i zabija 50 pa misli da je to preslika stvarnog stanja...koliko taj tip ima protekciju. Svaka zvijezda ima, ok, al koliko on koraka radi? PRvo mi je bilo smiješno, al sad više ni nije smiješno samo jadno. Pa tip na SVAKOJ tekmi koju gledam svaku četvrtinu jednom napravi korake. Mislim ono ne mogu shvatit, čovjek je profesionalni košarkaš, to mu je posao, to jedino radi čitav život i da mu nije automatizirano da nakon dva se riješi lopte ili skoči ili šta ja znam...užas. Uglavnom, bjeda i jad NBA-a danas se vidi po tome kako su Bryanta pokušali dovest na status "slijedećeg Jordana" i to ove godine više nego ikad. Lijepo je taj novi Jordan podojio svoje drugo finale...40 razlike, a da ne spominjem poraz nakon vodstva od 24 razlike. Nema šta.
__________________ Nikad ne vjeruj stvorenju koje krvari pet dana zaredom a ne umre (c) Keskin, 2008. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Michael jordan The Best of Ovak si ga opisao kao da je invalid, pa daj molim te... I to zakaj je danasnji NBA sisa naprema 90ima? Pa u danasnjem NBA ima puno boljih igraca pa je teze zabiti, daj shvati, da je LeBron bio u 90ima bio bi 3put bolji od MJ jer su tad bili puno losih igraca, samo su 1/4 bili dobri, a danas se moze i izracunati da vise od polovice su jako dobri...
__________________ The best way out is always through |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Michael jordan The Best of ^ hahahahahahaha Too caree samo igraj igrice i uživaj bez da se prethodno educiraš. Neda mi se ulazit u diskusije, al govorit da je danas NBA jača liga može samo ako si pao na glavu. I 90e su 5 puta kvalitetnije i ne - nije danas TEŽE igrat ne bulazni, danas suci sviraju SVAKI kontakt, doslovno, ako šutaš i neko te takne, slobodna. Pretpostavljam da ne znaš ko su Anthony Mason, Starks, Harper i uostalom svaka ekipa u 90ima koja je igrala jaku obranu, imaš YouTube pa provjeri kako se onda igrala obrana. Prije su se mlatili naprema ovom danas.
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Michael jordan The Best of Citat:
A kakve igrice o cemu ti pricas? Igrice igraju budale, treba trenirat...
__________________ The best way out is always through Zadnji Uredio wane : 07-08-08 u 15:02. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: best, jordan, michael |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:53.