| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi NBA '07/'08 u Sport forumu; Citat: Pravi autor: gggiga Ma jok... čim se to počelo spominjat gazda Bullsa je rekao da ne želi takvog igrača ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-07-07
Poruka: 199
![]() | Re: NBA '07/'08 Po meni je Bryant igrac koji po igri ispuca 30 lopti a od toga pogodi 10 iako nije uvijek tako zna Bryant igrat i trenutno je medu boljim igracima u NBA-u, a evo u utakmici protiv Jazzersa ispuca je samo 19 lopti a od toga 13 pogodia sta je odlicno i neka ako nastavi pa da i Lakersi nesto naprave. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,917
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NBA '07/'08 Dobar je Bryant,mozda ima sebicnosti ali treba istaknuti da bez njega lakersi ne bi bili isti
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Frajer | Re: NBA '07/'08 Ohoooo, drago mi je da se i ovdje počelo dosta pisati! Vidim da imate puno toga za Bryanta , no po meni je on prije par sezona bio najbolji košarkaš u NBA, no samo bio, više ne! No sada normalno nemože se reći da je propali košarkaš, jer u ono doba je imao jednog igrača koji su bili uigrani i rijetko ih se moglo zaustaviti. Svatko ima svoje mišljenje, i po meni ima više boljih igrača.No dosta o pojedincu idemo o momčadi malo. Moji favoriti su Spursi, koji love svoj peti naslov. Ali nisu daleko ni Jazz-eri (Utah) ... Da čujem vas tko ima najviše šanse, nema veze što je početak sezone ...
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: NBA '07/'08 Citat:
New Orleans 3 0 San Antonio 3 0 Dallas 3 1 Houston 3 1 Memphis 0 2 Njih 4 imaju sve tri pobjede, a jedino Memphis nema pojma.Jebena borba. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 0708, nba |
« Kadour Ziani
|
Ulična košarka »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:18.

, no po meni je on prije par sezona bio najbolji košarkaš u NBA, no samo bio, više ne! No sada normalno nemože se reći da je propali košarkaš, jer u ono doba je imao jednog igrača koji su bili uigrani i rijetko ih se moglo zaustaviti. Svatko ima svoje mišljenje, i po meni ima više boljih igrača.