| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi NBA dresovi u Sport forumu; Bok svima! Obzirom da sam prije radio za Nike i Adidas (više za Adidas),stekao sam poznanstva i mogučnost ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-03-08
Poruka: 4
![]() | NBA dresovi Bok svima! Obzirom da sam prije radio za Nike i Adidas (više za Adidas),stekao sam poznanstva i mogučnost nabave original nba dresova. U Hrvatskoj i dalje nećete moći kupovati dresove u Adidas prodavaonicama jer to nije (nažalost) u interesu nekim ljudima. Trenutno kod sebe imam 1kom LA Lakers-BRYANT-24- Hardwood Classics 1987-88 home jersey (žuti,vel.M dužina cca.80cm širina cca.60cm) Dresovi su 1kom = 300kn,a za više njih dobivate popust!! Obzirom da se sezona NBA bliži kraju dosta je dresova prodano ali ću vam ih probati nabaviti.Dresove ću dobivati 1-2 puta mjesečno,ovisno o vašim narudžbama.Dosta ljudi kupuje preko eBaya i opet niste sigurni da će vam dres doći doma pa na ovaj način izbjegavate gubitak novca i dresa,a i poštari-carina su počeli otvarati sve više pošte! (Pogledajte na eBayu koliko košta dres od Bryanta koji ja prodajem za 300kn).Dostava u Zagrebu je moguća,a za ostala mjesta -po dogovoru. Trenutno na zalihama ima nešto dresova od Howard(adidas,Hardwood Classcics,bijeli i crni) Jamesa(adidas,Hardwood Classics;narančasti) Garnett(adidas,Alternate;zeleno-crni) McGrady(adidas,Hardwood Classics,crveni).................. Sve informacije: dresovi@gmail.com |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-03-08
Poruka: 4
![]() | Re: NBA dresovi A jeb..., morao sam srediti sitnice u vezi slika od dresova...itd. ima tu još sitnica al nisu za javnost pa je to trajalo,a nisam htio nekaj započet ak nije 100% sređeno! Osim gore navedenih dresova još ima: Nowitzki(adidas,bjeli) Jordan(nike,crveni,throwback 1984-2003) Pierce,Garnett(adidas,zeleni sa zlatnim-žutim brojevima) Paul(adidas,žuti i zeleni) Gasol(adidas,žuti i bijeli) Anthony(adidas,tamno plavi) McGrady(adidas,Hardwood Classics,bijeli) Pozdrav! dresovi@gmail.com |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: NBA dresovi oglasnik je ok, ali mislim da je bolje ovo http://shop.kosarka.hr/popis_proizvo...dKategorije=33 odes kod njih ili narucis, imaju sve dresove NBA zvjezda ![]()
__________________ "This war will never be forgotten, nor will the heroes who fight in it." Troy ( Odysseus ) |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:13.

red devils