| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi NBA sezona '05/'06 u Sport forumu; Otvorena je tema za raspravljanje o najjačoj košarci na svijetu, tako da se en bi otvarale bzvz teme zbog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Frajer | NBA sezona '05/'06 Otvorena je tema za raspravljanje o najjačoj košarci na svijetu, tako da se en bi otvarale bzvz teme zbog nečeg sitnog, naravno neke teme se smiju otvoriti pod novim Thread-om ali ako je neki spetakl, npr. 81 koš Kobe Bryanta! No o njemu možemo i tu pričati za početak, ipak je to stara priča ... Čuvši od mnogih ljudi pa to nije ništa, ima par igrača iz bivše Jugoslavije koji su dali više od 100 koševa, to je točno, kao što je izjavio i jedan Zadranin za Jutarnji! Da al kad se razmisli nije isto igrati kod nas košarku i košarku u NBA, tamo je većina najboljih košarkaša svijeta, je da se igra 8min duže, ali treba moći zabiti preko 50koševa takvima... Šta vi mislite o tome ...
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Frajer | Re: NBA sezona '05/'06 Tablica vrijedi za 25.siječanj 2005! Istočna konferencija: 1. Detroit 2. Miami 3. New Jersey 4. Cleveland 5. Milwaukee 6. Philadelphia 7. Indiana 8. Washington Zapadna konferencija 1. San Antonio 2. Phoenix 3. Denver 4. Dallas 5. Memphis 6. L.A. Clippers 7. L.A. Lakers 8. Utah Inače moj najdraži klub je Utah, i volio bih da prođu dalje ... Detriot je trenutno najbolji angažirani klub ima 34 pobjede i 5 poraza, imaju 8 uzastopnih pobjeda. Večeras igraju protiv Milwaukee Bucks, za koje igra naš igrač: Toni Kukoč. ![]()
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: NBA sezona '05/'06 Detorit gazi sve redom, no nisu ni ostali tako bezopasni kao što se čini.Meni je osobno najdraži Cleveland i nadam se da će imati bolji učinak nego prošle sezone A i teško je kod nas pratit NBA, jer nema prijenosa ![]()
__________________ I krv svoju za bijelo-plavu boju Kohorta Osijek |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Frajer | Re: NBA sezona '05/'06 Citat:
__________________ Inati se SLAVONIJO | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: NBA sezona '05/'06 Citat:
__________________ I krv svoju za bijelo-plavu boju Kohorta Osijek | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NBA sezona '05/'06 Citat:
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NBA sezona '05/'06 Citat:
Meni je srce kucalo za Indianu, ali od kada su mijenjali Artesta za Stojakovića više nemogu za njih navijati... to je jače od mene, jebiga! Sada mi srce kuca za Detroit. DEFENSE!! DENFENSE!! (jer igraju u biti atipičnu košraku za američku momćad...)
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 0506, nba, sezona |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:30.