Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Košarka
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Košarka Raspravljate o temi Nikola Vujčić se oprostio od reprezentacije u Sport forumu; Evo, ako već niste, sada ćete me zamrzit, jer kako ja stalno stavljam vjesti iz sporta, ispadne da su većinom ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-09-05, 14:58   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 01-11-04
Poruka: 1,854
Silver je zabranio reputaciju
Nikola Vujčić se oprostio od reprezentacije

Evo, ako već niste, sada ćete me zamrzit, jer kako ja stalno stavljam vjesti iz sporta, ispadne da su većinom loše.

Nikola Vujčić, razočaran potkradanjem u četvrtfinalnoj utakmici, je najavio da više neće nastupati za reprezentaciju. Ostali detalji vas vjerovatno ne zanimaju, kao naprimjer da se čovjek pritom i rasplakao.

Pozdrav, kapetane
Odgovori sa citatom
Star 25-09-05, 16:52   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,635
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Nikola Vujčić se oprostio od reprezentacije

šteta, fakat šteta, zbog pedera
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-09-05, 18:26   #3 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Zbog govana a ne pedera...

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-09-05, 18:31   #4 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Demon-Hunter

Datum registracije: 08-09-04
Poruka: 1,058
Demon-Hunter se izdvaja iz mase

Citat:
Gogy je napisao:
Zbog govana a ne pedera...
Odgovori sa citatom
Star 25-09-05, 21:21   #5 (permalink)
prof. Foruma

Evo, donosim vam dijelove Vujini izjave

"Zadnjih 10 godina uvijek se nešto događa, uvijek neka mrlja. Manje ili više, stalno nas potkradaju, a sad, kad smo konačno svi bili spremni i sposobni otići na sam vrh, ubili su nas. I našu košarku. Ono što sam proživio od utakmice sa Španjolskom do danas, ne želim više nikad proživjeti."

''Cijelom svijetu bilo je jasno što se dogodilo protiv Španjolske, čak i nekim španjolskim igračima. "Jedan španjolski igrač prišao mi je nakon utakmice i slegnuo ramenima, rekao mi je 'mi nismo krivi'. Što mi to sad znači? Živjeli smo za ovaj uspjeh, radili smo kao konji mjesecima, a zašto? Da bi nas tri starca pokrala kao malu djecu i nakon toga nisu dobili nikakve sankcije. Zbog čega je nas 16 prolijevalo znoj cijelo ljeto, igrali kvalifikacije? Zbog čega smo krvarili dok su ti suci sjedili negdje uz večeru?"

Razočaranje je zračilo iz svake kapetanove rečenice. Miran čovjek, košarkaš koji svoje emocije vrhunski kontrolira "puknuo" je nakon utakmice sa Slovenijom.

"Puno puta u životu bilo mi je teško, ali ne sjećam se kad sam zadnji put plakao. Hej, čovjek od 27 godina sjedi, gleda u zid i plače. Je li to normalno? Nakon Slovenije sam 'puknuo', sve je izašlo iz mene. Sav rad, sva želja, snovi koje sam sanjao. Sve mi je došlo u tih par minuta. Toliko sam to želio, o tome razmišljao. Prije prvenstva iskreno i nismo znali gdje smo, ali kad je prvenstvo počelo, vidio sam koliko možemo i koliko smo kompaktni, snažni i da možemo daleko. U najgorem slučaju na Svjetsko prvenstvo. Nismo smjeli."

NOVINAR PITAostoji li mogućnost da se vratiš u reprezentaciju ako dobijemo wild-card za Svjetsko prvenstvo?
"Ma kakav wild-card, daj budi ozbiljan. Možemo je dobiti samo ako netko iz Fibe prizna da su nas suci pokrali, a što ti misliš koliko je realno da se to dogodi? A i ako nam je daju, slobodno napiši da ću se pop**ti na nju."

"Moja odluka nema nikakve veze s rezultatom, nisam zbog toga razočaran. Momčad je odlična, imamo vrhunske mlade igrače koji su pokazali muda na ovom Europskom prvenstvu. Ali koji je smisao da ja sad pričam o tome kako je budućnost naša, kad će se ovo što nam se danas dogodilo, sutra događati Ukiću, Tomasu i ostalima. Sjećate li se što nam se dogodilo na EP u Turskoj u zadnjem napadu? Tada je Turska morala ići dalje. Sad je Španjolska morala ići dalje. Tko će morati ići dalje na sljedećim natjecanjima?"

Za kraj, ostavio je što ono što ga najviše boli.
"Deset mjeseci godišnje sam van zemlje i s ogromnim zadovoljstvom sam ova dva mjeseca poklonio hrvatskoj reprezentaciji. Vidio sam obitelj i ljude koji su mi najbliži par dana ove godine, a kćerkica mi misli da joj otac živi u telefonu i u televiziji. Svi smo se podredili ovome, svi smo željeli pokazati da hrvatska košarka vrijedi, bili smo 'napaljeni' do maksimuma. Toliko puta sam gledao dočeke skijašima, rukometašima, nogometašima, sanjao sam da to jednog dana doživim. Radost s mojim narodom, mojim ljudima, da se svi vesele zbog nas, a ne da cijela država plače i proklinje suce. Da nismo mogli, da smo bili loši, da nismo zaslužili, ne bi me boljelo. Shvatio bih i pomirio se. Ali ovako, kad te pokradu do te mjere da desetak odraslih ljudi sjedi u svlačionici i plače, jednostavno ti dođe da se zapitaš koji je smisao svega toga. Ja u tome više ne želim sudjelovati. Tu sam za bilo kakvu pomoć, za bilo što, uvijek ću biti na raspolaganju hrvatskoj košarci, ali igranje više ne dolazi u obzir."

Odgovori sa citatom
Star 30-09-05, 19:23   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-09-05
Poruka: 33
caster je zabranio reputaciju

Šteta Vujo je pravi igrač i još bolji čovjek,nadam se da kad ohladi ipak promjeni mišljenje.Još je sve to vruće,još peče,prži.

:idea:
caster je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-09-05, 20:23   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-09-05
Poruka: 178
Maddox je zabranio reputaciju

Vujo svaka čast tebi i svemu sto si dao za repku.
Maddox je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-05, 00:06   #8 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Maddox je napisao:
Vujo svaka čast tebi i svemu sto si dao za repku.
A ja sam siguran da će on ovo pročitati
Odgovori sa citatom
Star 01-10-05, 00:13   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
Cyrus se izdvaja iz mase

pricao sam jucer s njim na mob. i reko je da prođe svako tolko na forum da vidi sta ima, sram ga je postat kaze.
Cyrus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-05, 00:18   #10 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,635
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Cyrus je napisao:
pricao sam jucer s njim na mob. i reko je da prođe svako tolko na forum da vidi sta ima, sram ga je postat kaze.
ma znam i mene je zvao, da me pita kako mandule, a ja kažem pa blento izvadio sam ih, a on će pa znam, a ja onda pa šta pitaš, pa ako nisu kod tebe možda ih netko drugi ima, a ja pa ko bi ih imao, doktor ih izvadio i bacio u smeće, a on će jesi siguran, a ja, pa jesam jebote šta praviš budalu od mene, a on će nemoj biti toliko siguran, a ja ću e pa jesam, a on će e pa nemoj, a ja kažem e pa jesam, a ja ću koji ti je kurac, a on će, ma tužan sam, a ja ću pa zašto, a on će ma zbog repke, a ja ću zbog kakve repke, a on će moje repke, a ja ću aha, a on će hm
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nikola, oprostio, reprezentacije, vujcic

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Instalacija PHP Nuke Portala -Neno- Tutoriali i Trikovi 6 06-05-07 10:45

Trenutno vrijeme na forumu: 08:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108