| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi Nikola Vujčić se oprostio od reprezentacije u Sport forumu; Evo, ako već niste, sada ćete me zamrzit, jer kako ja stalno stavljam vjesti iz sporta, ispadne da su većinom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Nikola Vujčić se oprostio od reprezentacije Evo, ako već niste, sada ćete me zamrzit, jer kako ja stalno stavljam vjesti iz sporta, ispadne da su većinom loše. Nikola Vujčić, razočaran potkradanjem u četvrtfinalnoj utakmici, je najavio da više neće nastupati za reprezentaciju. Ostali detalji vas vjerovatno ne zanimaju, kao naprimjer da se čovjek pritom i rasplakao. Pozdrav, kapetane
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Nikola Vujčić se oprostio od reprezentacije Zbog govana a ne pedera...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: Nikola Vujčić se oprostio od reprezentacije Evo, donosim vam dijelove Vujini izjave "Zadnjih 10 godina uvijek se nešto događa, uvijek neka mrlja. Manje ili više, stalno nas potkradaju, a sad, kad smo konačno svi bili spremni i sposobni otići na sam vrh, ubili su nas. I našu košarku. Ono što sam proživio od utakmice sa Španjolskom do danas, ne želim više nikad proživjeti." ''Cijelom svijetu bilo je jasno što se dogodilo protiv Španjolske, čak i nekim španjolskim igračima. "Jedan španjolski igrač prišao mi je nakon utakmice i slegnuo ramenima, rekao mi je 'mi nismo krivi'. Što mi to sad znači? Živjeli smo za ovaj uspjeh, radili smo kao konji mjesecima, a zašto? Da bi nas tri starca pokrala kao malu djecu i nakon toga nisu dobili nikakve sankcije. Zbog čega je nas 16 prolijevalo znoj cijelo ljeto, igrali kvalifikacije? Zbog čega smo krvarili dok su ti suci sjedili negdje uz večeru?" Razočaranje je zračilo iz svake kapetanove rečenice. Miran čovjek, košarkaš koji svoje emocije vrhunski kontrolira "puknuo" je nakon utakmice sa Slovenijom. "Puno puta u životu bilo mi je teško, ali ne sjećam se kad sam zadnji put plakao. Hej, čovjek od 27 godina sjedi, gleda u zid i plače. Je li to normalno? Nakon Slovenije sam 'puknuo', sve je izašlo iz mene. Sav rad, sva želja, snovi koje sam sanjao. Sve mi je došlo u tih par minuta. Toliko sam to želio, o tome razmišljao. Prije prvenstva iskreno i nismo znali gdje smo, ali kad je prvenstvo počelo, vidio sam koliko možemo i koliko smo kompaktni, snažni i da možemo daleko. U najgorem slučaju na Svjetsko prvenstvo. Nismo smjeli." NOVINAR PITA ostoji li mogućnost da se vratiš u reprezentaciju ako dobijemo wild-card za Svjetsko prvenstvo?"Ma kakav wild-card, daj budi ozbiljan. Možemo je dobiti samo ako netko iz Fibe prizna da su nas suci pokrali, a što ti misliš koliko je realno da se to dogodi? A i ako nam je daju, slobodno napiši da ću se pop**ti na nju." "Moja odluka nema nikakve veze s rezultatom, nisam zbog toga razočaran. Momčad je odlična, imamo vrhunske mlade igrače koji su pokazali muda na ovom Europskom prvenstvu. Ali koji je smisao da ja sad pričam o tome kako je budućnost naša, kad će se ovo što nam se danas dogodilo, sutra događati Ukiću, Tomasu i ostalima. Sjećate li se što nam se dogodilo na EP u Turskoj u zadnjem napadu? Tada je Turska morala ići dalje. Sad je Španjolska morala ići dalje. Tko će morati ići dalje na sljedećim natjecanjima?" Za kraj, ostavio je što ono što ga najviše boli. "Deset mjeseci godišnje sam van zemlje i s ogromnim zadovoljstvom sam ova dva mjeseca poklonio hrvatskoj reprezentaciji. Vidio sam obitelj i ljude koji su mi najbliži par dana ove godine, a kćerkica mi misli da joj otac živi u telefonu i u televiziji. Svi smo se podredili ovome, svi smo željeli pokazati da hrvatska košarka vrijedi, bili smo 'napaljeni' do maksimuma. Toliko puta sam gledao dočeke skijašima, rukometašima, nogometašima, sanjao sam da to jednog dana doživim. Radost s mojim narodom, mojim ljudima, da se svi vesele zbog nas, a ne da cijela država plače i proklinje suce. Da nismo mogli, da smo bili loši, da nismo zaslužili, ne bi me boljelo. Shvatio bih i pomirio se. Ali ovako, kad te pokradu do te mjere da desetak odraslih ljudi sjedi u svlačionici i plače, jednostavno ti dođe da se zapitaš koji je smisao svega toga. Ja u tome više ne želim sudjelovati. Tu sam za bilo kakvu pomoć, za bilo što, uvijek ću biti na raspolaganju hrvatskoj košarci, ali igranje više ne dolazi u obzir."
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() | Re: Nikola Vujčić se oprostio od reprezentacije Citat:
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Administrator | Re: Nikola Vujčić se oprostio od reprezentacije Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: nikola, oprostio, reprezentacije, vujcic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:23.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje 

ostoji li mogućnost da se vratiš u reprezentaciju ako dobijemo wild-card za Svjetsko prvenstvo?