| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi Nova Cibona u Sport forumu; Neznam koliko ste čuli i koliko novine pričaju, to i nije važno, sve što nam bude potrebno tu ćemo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Frajer | Nova Cibona Neznam koliko ste čuli i koliko novine pričaju, to i nije važno, sve što nam bude potrebno tu ćemo saznati! Koliko sam saznao, nakon teškog ispadanja iz Euroleague najavljeno je kako će se raditi "nova Cibona" kako su u stvarnosti rekli iz Cibonine uprave "Cibona iz korjena", to je značilo da će od sljedeće sezone biti uleženo oko 40 milijuna kuna, za novu Cibonu, gdje će ostati samo 1 ili 2 igrača. (npr. Kus, koji je jedini napravio ono što se očekivalo od igrača) Za mene vrlo glup potez ![]()
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 15-01-07 Lokacija: Zagreb Godina: 21
Poruka: 45
![]() | Re: Nova Cibona Citat:
| |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Frajer | Re: Nova Cibona Nakon što je Cibonin trener Dražen Anzulović u subotu ponudio ostavku, uprava se dogovorila da odradi svoj ugovor do kraja. "Anzulović ima ugovor i još je trener Cibone. Mislim da bi trebao ostati na klupi do kraja sezone jer je on slagao ovu momčad" - objašnjava direktor Miličević. No usprkoj odbijenoj ostavci Anzulovića, trener Cibosa još jedanput traži upravu da detaljnije razmisle o tome. ![]()
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-01-07 Lokacija: Zagreb Godina: 21
Poruka: 45
![]() | Re: Nova Cibona odlaskom nAJVECEG KOSARKASA naseg hrv.MOZARTA sve je propalo sto je i vrijeme pokazalo prakticki od tada nismo nis osvojili sto je zalosno ,a nije da nismo imali dobrih igraca tj.da ih nemamo sad |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova Cibona Baš sam pročitao u 24 sata da je novi trener Cibone - Joke Vranković! Sutra će ga i službeno predstavit kao novog trenera. Na službenim stranicama Cibone ni riječi o tome. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova Cibona Sporazumni raskid - Kus napustio 'vukove' Davor Kus više nije član hrvatskog prvaka Cibone. Donedavni kapetan s klubom iz Savske sporazumno je raskinuo ugovor, no detalji njihova dogovora još nisu objavljeni. Poznato je samo da je od strane Cibone prema igraču postojao nepodmiren dug u visini od 50.000 eura. Prema neslužbenim informacijama, Davor Kus karijeru bi mogao nastaviti u grčkom Olympiacosu ili španjolskoj Unicaji. 24sata.hr |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Frajer | Re: Nova Cibona Da Kus i Cibona su raskinuli svoje veze, veliki gubitak za vukove, no po meni dobitak što su na klupu doveli Vrankovića, vjerujem da će naći idealno riješenje da zamjeni Kusa. U Cibonine redove došao je novi igrač Samuel Lonzo Hoskin (205cm), grci kažu da je dobar i da je u prošloj sezoni imao 16,3 koša i 7,6 skokova po utakmici. Ugovor je potpisan na 1+1 godinu. Šta Vranjković misli o njemu: "Hoskina pratim već neko vrijeme i znam da je odličan igrač koji će nam biti pravo pojačanje" Neznam dali je netko već naveo, Cibona planira dovesi i Baraća...
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova Cibona A iz kojeg kluba je došao Hoskin? A što se Kusa tiče - teško će se naći zamjena za njegove čelične živce...Toliko hladnokrvnosti u jednom čovjeku - čudim se da mu tjelesna temperatura nije oko 25! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: cibona, kosarka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:00.