Raspravljate o temi Nova Cibona u Košarka forumu, dio Sport foruma; Neznam koliko ste čuli i koliko novine pričaju, to i nije važno, sve što nam bude potrebno tu ćemo saznati! ...
Inati se SLAVONIJO
Nakon što je Cibonin trener Dražen Anzulović u subotu ponudio ostavku, uprava se dogovorila da odradi svoj ugovor do kraja.
"Anzulović ima ugovor i još je trener Cibone. Mislim da bi trebao ostati na klupi do kraja sezone jer je on slagao ovu momčad" - objašnjava direktor Miličević.
No usprkoj odbijenoj ostavci Anzulovića, trener Cibosa još jedanput traži upravu da detaljnije razmisle o tome.![]()
Inati se SLAVONIJO
odlaskom nAJVECEG KOSARKASA naseg hrv.MOZARTA sve je propalo sto je i vrijeme pokazalo prakticki od tada nismo nis osvojili sto je zalosno ,a nije da nismo imali dobrih igraca tj.da ih nemamo sad
O nekakvoj ''Novoj Ciboni'' se ne treba ni raspravljat, ostat će jadna kao što je i sad i daleko će joj najveći domet biti TOP 16
U redu je sve to, samo otkud novci?
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
Baš sam pročitao u 24 sata da je novi trener Cibone - Joke Vranković!
Sutra će ga i službeno predstavit kao novog trenera. Na službenim stranicama Cibone ni riječi o tome.
Sporazumni raskid - Kus napustio 'vukove'
Davor Kus više nije član hrvatskog prvaka Cibone. Donedavni kapetan s klubom iz Savske sporazumno je raskinuo ugovor, no detalji njihova dogovora još nisu objavljeni. Poznato je samo da je od strane Cibone prema igraču postojao nepodmiren dug u visini od 50.000 eura. Prema neslužbenim informacijama, Davor Kus karijeru bi mogao nastaviti u grčkom Olympiacosu ili španjolskoj Unicaji.
24sata.hr
Da Kus i Cibona su raskinuli svoje veze, veliki gubitak za vukove,
no po meni dobitak što su na klupu doveli Vrankovića, vjerujem da će naći idealno riješenje da zamjeni Kusa.
U Cibonine redove došao je novi igrač Samuel Lonzo Hoskin (205cm), grci kažu da je dobar i da je u prošloj sezoni imao 16,3 koša i 7,6 skokova po utakmici. Ugovor je potpisan na 1+1 godinu.
Šta Vranjković misli o njemu: "Hoskina pratim već neko vrijeme i znam da je odličan igrač koji će nam biti pravo pojačanje"
Neznam dali je netko već naveo, Cibona planira dovesi i Baraća...
Inati se SLAVONIJO
A iz kojeg kluba je došao Hoskin?
A što se Kusa tiče - teško će se naći zamjena za njegove čelične živce...Toliko hladnokrvnosti u jednom čovjeku - čudim se da mu tjelesna temperatura nije oko 25!![]()