Stranica 1 od 33 12345611 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 329

Nova Cibona

Raspravljate o temi Nova Cibona u Košarka forumu, dio Sport foruma; Neznam koliko ste čuli i koliko novine pričaju, to i nije važno, sve što nam bude potrebno tu ćemo saznati! ...

Frajer Avatar od korisnika Mata
    Datum registracije
    22-12-05
    Starost
    26
    Poruka
    858
    Liked
    0 times

Nova Cibona

Neznam koliko ste čuli i koliko novine pričaju, to i nije važno, sve što nam bude potrebno tu ćemo saznati!

Koliko sam saznao, nakon teškog ispadanja iz Euroleague najavljeno je kako će se raditi "nova Cibona" kako su u stvarnosti rekli iz Cibonine uprave "Cibona iz korjena", to je značilo da će od sljedeće sezone biti uleženo oko 40 milijuna kuna, za novu Cibonu, gdje će ostati samo 1 ili 2 igrača. (npr. Kus, koji je jedini napravio ono što se očekivalo od igrača)

Za mene vrlo glup potez
    Inati se SLAVONIJO

Starter Avatar od korisnika FREEWAY-12
    Datum registracije
    15-01-07
    Starost
    25
    Poruka
    44
    Liked
    0 times

Re: Nova Cibona

Citat Pravi autor: Mata Pogledaj Poruke
    Neznam koliko ste čuli i koliko novine pričaju, to i nije važno, sve što nam bude potrebno tu ćemo saznati!

Koliko sam saznao, nakon teškog ispadanja iz Euroleague najavljeno je kako će se raditi "nova Cibona" kako su u stvarnosti rekli iz Cibonine uprave "Cibona iz korjena", to je značilo da će od sljedeće sezone biti uleženo oko 40 milijuna kuna, za novu Cibonu, gdje će ostati samo 1 ili 2 igrača. (npr. Kus, koji je jedini napravio ono što se očekivalo od igrača)

Za mene vrlo glup potez
    ma jebo ih sve ...tek kad milicevica maknu tad ce bit rjesen cjeli problem

Datum registracije
    22-12-05
    Starost
    26
    Poruka
    858
    Liked
    0 times

Nakon što je Cibonin trener Dražen Anzulović u subotu ponudio ostavku, uprava se dogovorila da odradi svoj ugovor do kraja.

"Anzulović ima ugovor i još je trener Cibone. Mislim da bi trebao ostati na klupi do kraja sezone jer je on slagao ovu momčad" - objašnjava direktor Miličević.
    No usprkoj odbijenoj ostavci Anzulovića, trener Cibosa još jedanput traži upravu da detaljnije razmisle o tome.
    Inati se SLAVONIJO

Starter Avatar od korisnika FREEWAY-12
    Datum registracije
    15-01-07
    Starost
    25
    Poruka
    44
    Liked
    0 times

odlaskom nAJVECEG KOSARKASA naseg hrv.MOZARTA sve je propalo sto je i vrijeme pokazalo prakticki od tada nismo nis osvojili sto je zalosno ,a nije da nismo imali dobrih igraca tj.da ih nemamo sad

Banned
    Datum registracije
    19-05-07
    Starost
    23
    Poruka
    28
    Liked
    0 times

O nekakvoj ''Novoj Ciboni'' se ne treba ni raspravljat, ostat će jadna kao što je i sad i daleko će joj najveći domet biti TOP 16

Siva eminencija Avatar od korisnika Dr Jekyll
    Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

U redu je sve to, samo otkud novci?
    Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...

Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

Baš sam pročitao u 24 sata da je novi trener Cibone - Joke Vranković!

Sutra će ga i službeno predstavit kao novog trenera. Na službenim stranicama Cibone ni riječi o tome.

Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

Sporazumni raskid - Kus napustio 'vukove'

Davor Kus više nije član hrvatskog prvaka Cibone. Donedavni kapetan s klubom iz Savske sporazumno je raskinuo ugovor, no detalji njihova dogovora još nisu objavljeni. Poznato je samo da je od strane Cibone prema igraču postojao nepodmiren dug u visini od 50.000 eura. Prema neslužbenim informacijama, Davor Kus karijeru bi mogao nastaviti u grčkom Olympiacosu ili španjolskoj Unicaji.

24sata.hr

Datum registracije
    22-12-05
    Starost
    26
    Poruka
    858
    Liked
    0 times

Da Kus i Cibona su raskinuli svoje veze, veliki gubitak za vukove,
    no po meni dobitak što su na klupu doveli Vrankovića, vjerujem da će naći idealno riješenje da zamjeni Kusa.

U Cibonine redove došao je novi igrač Samuel Lonzo Hoskin (205cm), grci kažu da je dobar i da je u prošloj sezoni imao 16,3 koša i 7,6 skokova po utakmici. Ugovor je potpisan na 1+1 godinu.

Šta Vranjković misli o njemu: "Hoskina pratim već neko vrijeme i znam da je odličan igrač koji će nam biti pravo pojačanje"

Neznam dali je netko već naveo, Cibona planira dovesi i Baraća...
    Inati se SLAVONIJO

Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

A iz kojeg kluba je došao Hoskin?

A što se Kusa tiče - teško će se naći zamjena za njegove čelične živce...Toliko hladnokrvnosti u jednom čovjeku - čudim se da mu tjelesna temperatura nije oko 25!

Stranica 1 od 33 12345611 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku