Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Košarka
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Košarka Raspravljate o temi Nova Cibona u Sport forumu; Cibona dala otkaz treneru Josipu Vrankoviću! Nakon samo pet mjeseci pukla je ljubav između čelnika Cibone i trenera Josipa Vrankovića. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-12-07, 17:00   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,584
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar
Re: Nova Cibona

Cibona dala otkaz treneru Josipu Vrankoviću!

Nakon samo pet mjeseci pukla je ljubav između čelnika Cibone i trenera Josipa Vrankovića. Cibosi su u zadnjih sedam utakmica igranih u prosincu ubilježili nevjerojatnih šest poraza te je razlaz s mladim trenerom bio očekivan i nadasve logičan.
Kap koja je prelila čašu bio je subotnji gostujući poraz od Hemofarma (88-76), a Cibonini čelnici već su u nedjelju krenuli u potragu za Jokinim nasljednikom. Vremena je jako malo, cibose sljedeće subote (29. 12.) čeka Kup utakmica protiv Cedevite, 3. siječnja 2008. dočekuju Aris u Euroligi, a već 5. siječnja pod Toranj stiže Crvena zvezda.
No stanje na tržištu trenera nije sjajno. Klub želi angažirati stručnjaka koji će uvesti red u svlačionicu te kroz sezonu afirmirati i nekolicinu mladih igrača. Pitanje je hoće li šok-terapija djelovati, posebice na uspavane strance poput Sama Hoskina ili letargičnog Larryja Ayusa. Dodatni problem je i odlazak Amerikanaca, koji će božićne blagdane provesti sa svojim obiteljima u SAD-u te će tjedan dana biti izvan treninga.
Kao potencijalni prvi izbor za novog Cibonina trenera spominje se Ivan Sunara, koji je s Krkom osvojio naslov prvaka Slovenije, a s mladom U20 slovenskom reprezentacijom je bio prvak Europe. Sunara je uz to vodio Zagreb, Zrinjevac i Široki. Uz njega se spominju i slovenski stručnjak Zmago Sagadin te Željko Pavličević.
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 11:51   #22 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 57
Greg Oden

meni je sunara trenutno trener......dobar čovjek...stvarno bi mogao napraviti nešto od Cibosa
Greg Oden je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 13:40   #23 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-07-07
Poruka: 57
Greg Oden

Sunara...novi trener cibone....službeno potvrđeno...
Greg Oden je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 21:50   #24 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Chica_latina

Datum registracije: 18-08-07
Poruka: 295
Chica_latina se izdvaja iz mase

A bit će nešto od njih,ali ne možemo očekivati promjenu u dva tjedna.
btw. gledala sam jučer Cibonu i sama sebi živce pojela.
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 09:43   #25 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 28
Poruka: 786
jUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz mase

Citat:
KOŠARKAŠI Cibone su pod palicom novog trenera Ivana Sunare ubilježili i drugu pobjedu u nizu; nakon slavlja protiv Crvene Zvezde u NLB ligi, Vukovi su u Milanu svladali talijanski Armani Jeans sa 72:63 i tako barem teoretski ostali u igri za Topom 16.

.....ajde da su više i oni nekoga pobijedili ..
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 12:45   #26 (permalink)
Regularni forumas

Yupii
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 00:17   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 298
Herr Joža se izdvaja iz maseHerr Joža se izdvaja iz mase

Cibona danas pobjedi Maccabi i ide dalje , samo je 2,50 na cibonu , ali sumnjam u pobjedu kao počne sa stranom petorkom ( 4 crnca ) + 1 = možda bude 1500 ljudi na ovoj važnoj tekmi

Inače stvarno trebaju dati priliku mlađima , a ne starce dovodit

- još uvijek čeka dobitak na kladionici http://www.croportal.net/forum/kladi...3/#post1105799
Herr Joža je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 19:21   #28 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Herr Joža Pogledaj Poruke
Cibona danas pobjedi Maccabi i ide dalje , samo je 2,50 na cibonu , ali sumnjam u pobjedu kao počne sa stranom petorkom ( 4 crnca ) + 1 = možda bude 1500 ljudi na ovoj važnoj tekmi

Inače stvarno trebaju dati priliku mlađima , a ne starce dovodit
Da,da,da! Važno da su domaći igrači tipa Andrića dobri!
Dosadni ste više s tim veličanjem naših "talenata". Što bi dobili kad bi sad iz Cibone izbacili Kelleya,Hoskina,Warrena i Ayusa (premda Ayuso danas nije apsolutno ništa pokazao,ali ne smatram ga zbog toga lošim,naprotiv,bolji je od večine toliko favoriziranih Hrvata)?
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 18:21   #29 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 28
Poruka: 786
jUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz mase

...ma u *urac i sport... kaj da ja idem vikati ea ea Cibosi, a u petorki 4 crnca ... nisam rasista, ali ... ja bi da igraju domaći dečki pa kaj bude...
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 21:42   #30 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: jUST_uSER Pogledaj Poruke
...ma u *urac i sport... kaj da ja idem vikati ea ea Cibosi, a u petorki 4 crnca ... nisam rasista, ali ... ja bi da igraju domaći dečki pa kaj bude...
Ne,ti si prikriveni rasist
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cibona, kosarka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113