| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi Nova Cibona u Sport forumu; Cibona dala otkaz treneru Josipu Vrankoviću! Nakon samo pet mjeseci pukla je ljubav između čelnika Cibone i trenera Josipa Vrankovića. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,584
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova Cibona Cibona dala otkaz treneru Josipu Vrankoviću! Nakon samo pet mjeseci pukla je ljubav između čelnika Cibone i trenera Josipa Vrankovića. Cibosi su u zadnjih sedam utakmica igranih u prosincu ubilježili nevjerojatnih šest poraza te je razlaz s mladim trenerom bio očekivan i nadasve logičan. Kap koja je prelila čašu bio je subotnji gostujući poraz od Hemofarma (88-76), a Cibonini čelnici već su u nedjelju krenuli u potragu za Jokinim nasljednikom. Vremena je jako malo, cibose sljedeće subote (29. 12.) čeka Kup utakmica protiv Cedevite, 3. siječnja 2008. dočekuju Aris u Euroligi, a već 5. siječnja pod Toranj stiže Crvena zvezda. No stanje na tržištu trenera nije sjajno. Klub želi angažirati stručnjaka koji će uvesti red u svlačionicu te kroz sezonu afirmirati i nekolicinu mladih igrača. Pitanje je hoće li šok-terapija djelovati, posebice na uspavane strance poput Sama Hoskina ili letargičnog Larryja Ayusa. Dodatni problem je i odlazak Amerikanaca, koji će božićne blagdane provesti sa svojim obiteljima u SAD-u te će tjedan dana biti izvan treninga. Kao potencijalni prvi izbor za novog Cibonina trenera spominje se Ivan Sunara, koji je s Krkom osvojio naslov prvaka Slovenije, a s mladom U20 slovenskom reprezentacijom je bio prvak Europe. Sunara je uz to vodio Zagreb, Zrinjevac i Široki. Uz njega se spominju i slovenski stručnjak Zmago Sagadin te Željko Pavličević. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-08-07 Lokacija: Sisak
Poruka: 295
![]() | Re: Nova Cibona A bit će nešto od njih,ali ne možemo očekivati promjenu u dva tjedna. btw. gledala sam jučer Cibonu i sama sebi živce pojela.
__________________ Sad tek vidimo da je Orwell bio optimist. |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ispred PCa Godina: 28
Poruka: 786
![]() ![]() | Re: Nova Cibona Citat:
.....ajde da su više i oni nekoga pobijedili ..
__________________ Zakaj volim Zagreb mozda ne znam reci, al za mene on je i od veceg veci. Sve je vise veli, sve je vise plavi, a ja sam v njemu zagrepcanec pravi... | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 22
Poruka: 298
![]() ![]() | Re: Nova Cibona Cibona danas pobjedi Maccabi i ide dalje , samo je 2,50 na cibonu , ali sumnjam u pobjedu kao počne sa stranom petorkom ( 4 crnca ) + 1 = možda bude 1500 ljudi na ovoj važnoj tekmi Inače stvarno trebaju dati priliku mlađima , a ne starce dovodit
__________________ ![]() http://www.youtube.com/watch?v=p8X-fSPPuIw ![]() ![]() - još uvijek čeka dobitak na kladionici http://www.croportal.net/forum/kladi...3/#post1105799 |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-08-07 Lokacija: Sisak
Poruka: 295
![]() | Re: Nova Cibona Citat:
Dosadni ste više s tim veličanjem naših "talenata". Što bi dobili kad bi sad iz Cibone izbacili Kelleya,Hoskina,Warrena i Ayusa (premda Ayuso danas nije apsolutno ništa pokazao,ali ne smatram ga zbog toga lošim,naprotiv,bolji je od večine toliko favoriziranih Hrvata)?
__________________ Sad tek vidimo da je Orwell bio optimist. | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ispred PCa Godina: 28
Poruka: 786
![]() ![]() | Re: Nova Cibona ...ma u *urac i sport... kaj da ja idem vikati ea ea Cibosi, a u petorki 4 crnca ... nisam rasista, ali ... ja bi da igraju domaći dečki pa kaj bude...
__________________ Zakaj volim Zagreb mozda ne znam reci, al za mene on je i od veceg veci. Sve je vise veli, sve je vise plavi, a ja sam v njemu zagrepcanec pravi... |
| | |
![]() |
| Tagovi: cibona, kosarka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:44.

..

... nisam rasista, ali ... ja bi da igraju domaći dečki pa kaj bude...