| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi PETICIJA - NBA nazad na hrt! u Sport forumu; PETICIJA, MOLIM VAS POTPIŠITE SE IMENOM I PREZIMENOM, STVARNO MOŽE UPALITI AKO SE POTPIŠETE I DALJE PROSLIJEDITE ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-06-06 Godina: 26
Poruka: 1
![]() | PETICIJA, MOLIM VAS POTPIŠITE SE IMENOM I PREZIMENOM, STVARNO MOŽE UPALITI AKO SE POTPIŠETE I DALJE PROSLIJEDITE PO FORUMIMA. LINKA : http://www.petitiononline.com/zagreb/petition.html |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: PETICIJA - NBA nazad na hrt! procita san negdi da prijenos cile sezone (1 tekma tjedno + nekoliko emisija + all star tekma) kosta nekoliko milijuna dolara...HRT nije spreman iskesati toliko za tekme koje se vrte u 4 ujutro i koje gleda samo nekoliko tisuca hard core fanova....nekad kad je 'champion' bija jak na ovim prostorima i kad je bija glavni sponzor NBA lige, on je pokriva veliki dio troskova, a sad bi tu triba uskociti 'reebok', 'adidas' ili neko treci inace nista.....nazalost.... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-07-05
Poruka: 61
![]() | Re: PETICIJA - NBA nazad na hrt! I meni je draga Euro košarka, ali nažalost (jer nema prijenosa) sam hard core navijač Chicago Bullsa pa bi ih rado vidio, posebno sad kad su dobri nakon godina patnje i teške duševne boli zbog njihovih poraza |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-09-06 Godina: 27
Poruka: 7
![]() | Re: PETICIJA - NBA nazad na hrt! Ja iz Bg podrzavam ovu inicijativu,jer pratim uredno hrt1 i hrt2.Mislim da su super sadrzajni,ali naravno moze mnogo bolje. zato sam uz vas Radojevic Vladimir,bulevar Kralja Alexandra br.85 ,bg. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-02-06 Lokacija: JADERA
Poruka: 146
![]() | Re: PETICIJA - NBA nazad na hrt! apsolutno nba treba vratiti na tv u hrvata, stvarno je vec cili ovaj odnos sa kosarkom sramotan , glavno da se prenose utakmice nogometa i naravno formula se ne smi propustit za to ima para. gadovi lopovski .
__________________ svi smo mi bore lee |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: tamo di je lipo Godina: 30
Poruka: 49
![]() | Re: PETICIJA - NBA nazad na hrt! Ova nasa televizija je od kurca...prvo prodaju 3. program koji je triba bit za sport, pa sad gledamo one idiote u Big Brother...ukinu nam "Peticu" koja je proglasena za najgledanijom emisijom poslije Dnevnika...a Noc kosarke nas je sve drzala budnima do ranih sati...super sad cemo gledat Globalno Sijelo...ja sam potpisa peticiju, ali sam se toliko iznervira dok sam pisao comment da mi je doslo doc u HRT centar i zadavit onoga komunjaru sta je glavni (zaboravija sam mu ime)
__________________ "Doc' cu ti u Zagreb, pa me onda pitaj di sam" by Sipad |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrt, nazad, nba, peticija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 3 | 02-05-08 19:05 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| jeli covjek ikad bio na mjesecu? | Piratron | Baš Razno | 8 | 01-03-06 21:35 |
| Kako izbaciti neželjene dijelove sa DVD-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 01-03-06 15:10 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:37.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje