Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Košarka
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Košarka Raspravljate o temi Počela nova NBA sezona u Sport forumu; Evo već u prvim utakmicama iznenađenje, Bullsi rastavili aktualne prvake na njihovom terenu sa 42 koša razlike..ajmo Bullsi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-11-06, 13:38   #1 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,474
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Počela nova NBA sezona

Evo već u prvim utakmicama iznenađenje, Bullsi rastavili aktualne prvake na njihovom terenu sa 42 koša razlike..ajmo Bullsi

Chicago - Miami 108:66

Phoenix - L.A. Lakers 106:114

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-11-06, 20:32   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,355
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase
Re: Počela nova NBA sezona

Ja navijam za Indianu ali se bojim da ove godine neće puno napraviti...
Odgovori sa citatom
Star 07-11-06, 16:35   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-08-06
Poruka: 246
sony ima ono neštosony ima ono neštosony ima ono neštosony ima ono neštosony ima ono nešto

na kojim programima se može gledati NBA?
sony je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-11-06, 12:01   #4 (permalink)
Frajer

Datum registracije: 22-12-05
Poruka: 872
Mata je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mata Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Mata

Evo da i ja pokrenem malo ovu temu,

Momčad Jazz-a (Utah) po meni iznenađenje(meni odavno draga momčad), krenula je fantastičnim rezultatom od 4 pobjede zaredom, taj niz uspio je prekinuti isto dobra momčad New Jersey, no jučerašnjim pobjedom Utah pobjeđuje Celtics te ima najbolji omjer sa 5 pobjeda i 1 porazom!

Danas Utah igra protv Milwaukee...
Odgovori sa citatom
Star 11-11-06, 12:06   #5 (permalink)
Frajer

Datum registracije: 22-12-05
Poruka: 872
Mata je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mata Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Mata

Citat:
Pravi autor: sony Pogledaj Poruke
na kojim programima se može gledati NBA?
deporte2, C+Deporte2, Premiere Sport, NBAtv - koliko znam oni su kodirani programi!

Sportitalie - a mislim da je ovo besplatan program.

To nije sigurno da ti programi prenose tekme NBA, prije jesu, pa ako možeš pokušaj pa javi svima da znamo!
Odgovori sa citatom
Star 13-11-06, 23:56   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 01-11-04
Poruka: 1,854
Silver je zabranio reputaciju

E, Chicago ove sezone je jak, i očekujte odlične rezultate.
Samo dovođenje Bena Wallacea, najjačeg defanzivca im je dosta stvari posložilo, iako maler je što je Big Ben u godinama i statistika mu iz godine u godinu pada, ali Bullsi su ove godine još jači nego prošle. Ma legende. Ja navijam za Denver (ne zbog Carmela), a billo mi mi drago i da Bullsi nešto srede.
Odgovori sa citatom
Star 15-11-06, 11:44   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-07-05
Poruka: 61
ajant je zabranio reputaciju

pozdrav svim ljubiteljima košarke
Ja sam veeeeliki navijač Chicaga, izdrzim sve ove teske godine i taman kad mislim evo ih, a oni katastrofa. trener malo $ere a i jos (bar se nadam) se nisu uigrali. dvije godine zaredom su najbolji po protivničkom postotku šuta i sad im svi zabijaju 50%. Ben Wallace počeo izgledati ko Chandler a Ben Gordon još spava

a Utah izgleda super, iako se to znalo događat prošlih godina da super startaju pa ih ozljede ubiju.

iznenadio me dallas lošim startom, čak su me koštali nešto novca neki dan (reko moraju napokon dobiti kad ono ništa)

jel netko skuzio Okafora, momak igra strasno
ajant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-11-06, 23:05   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-02-06
Poruka: 146
sabotaza se izdvaja iz mase

nisam jos pogledao kompletne rostere svih momcadi ,iako nekih vecih promjena u odnosu na last season nije bilo ko ona promjena tipa ben u bullsima . kad ovako pogledam na tablicu stvarno me iznenađuje skor jute od 9 1 a veceras igraju s torontom i ako to dobiju bit ce im to najbolji start u povijesti .svakako omjer 7 3 orlanda i golden statea te lakersa i new orlinsa sto ih stavlja na sam vrh lige nije isto tako bas ocekivan.a nije ocekivano ni grozan ulaz u sezonu prvaka i doprvaka a razocarali su me i sunsi ulazom u sezonu . dosta neocekivanih rezultata i obecavajuca sezona .jedino nije iznenadujuca ona stara prica oko prijenosa nba u hrvata tu nema gostujucih pobjeda tu je uvijek zicer da ljubitelji nba a ostanu praznih ruku .
Odgovori sa citatom
Star 14-12-06, 10:08   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-07-05
Poruka: 61
ajant je zabranio reputaciju

Chicago se budi uz malo lakši raspored nakon teškog na početku. Dallas i Phoenix također, izgleda da je Utah for real ove sezone.
ajant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-06, 16:28   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-08-06
Poruka: 246
sony ima ono neštosony ima ono neštosony ima ono neštosony ima ono neštosony ima ono nešto

šta mislite kakav će bit iverson u denveru pošto je malo previše sebičan u igri
sony je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nba, nova, pocela, sezona

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111