| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi Počela nova NBA sezona u Sport forumu; Ja mislim da će finale Cleveland-Detroit biti totalno neizvjesno. Siguno će se igrati svih 7 utakmica.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Počela nova NBA sezona Ja mislim da će finale Cleveland-Detroit biti totalno neizvjesno. Siguno će se igrati svih 7 utakmica.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: Okinawa 1945.
Poruka: 3,099
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Počela nova NBA sezona to bi i ja rekao, ali jako je čudna ova sezona tako da me ni nečija metla ne bi iznenadila...ipak mislim da detroit prolazi - imaju više igrača koji mogu odlučiti utakmicu dok kod clevelanda ako stane james 90% gube partiju
__________________ |
| | |
| | #35 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Počela nova NBA sezona san antonio spurs - utah jazz 108:100 (1-0) duncan 27 poena, 10 skokova i 5 asista, ginobili 23 p, 10 asista i parker 21 p, 6 asista.....teško protiv toga.... najbolji jazzer deron williams 34 p, 9 asista i 7 skokova, gira 14 min, 4 poena
__________________ |
| | |
| | #36 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Počela nova NBA sezona Citat:
Istina, James im je sve. Nemaju oni neko kvalitetno riješenje. Hughes se baš i nije ispostavio kao neka mega-akvizicija. Bit će finale San Antonio - Detroit, s tim da će San ANtonio dobiti u 6. Imaju preširoku klupu. Gledao sam ih sinoč protiv Utah-a. Ne ide Ginobili-u, stavljaju Finley-a, vade Duncana imaju Horry-a. Imaju dubinu klupe do pakla. Makar i Detroit ima dobre visoke igrače na klupi ne vidim tko bi im mogao zaustaviti Duncana. Da se razumijemo, navijam za Pistonse, ali mi se ipak (nažalost) čini realnim ishodom...
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
| | #38 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Počela nova NBA sezona detroit - cleveland 79:76 (1-0) kod detroita svi pomalo - najviše hamilton 24 koša i 7 asista te r.wallace 15 koševa i 12 skokova...kod cavaliersa zaustavljen james (10 koševa) a najbolji ilgauskas 22 koša i 13 skokova
__________________ |
| | |
| | #39 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Počela nova NBA sezona Citat:
Treba napomenuti da je Wallace uz navedeni učinak imao i 7 (!!) blokada.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Počela nova NBA sezona opet spursi.... san antonio - utah 105:96 (2-0) jazzerima nisu pomogli ni odlični boozer 33 koša i 15 skokova i williams 26 koševa i 10 asista (gira 7 min, 2 koša) kod spursa duncan 26 koševa i 14 skokova a parker 17 koševa i 14 asista
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: nba, nova, pocela, sezona |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:45.