| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi Svaka čast Bruno u Sport forumu; ...nek se pičke usrane zamisle malo, gamad smrdljiva pohlepna...I te smradove nikad, ama baš nikad više ne treba ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Svaka čast Bruno ...nek se pičke usrane zamisle malo, gamad smrdljiva pohlepna...I te smradove nikad, ama baš nikad više ne treba zvat niti blizu reprezentacije..
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Svaka čast Bruno Meni je isto lik antipatičan al svaka mu čast za ovo !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Svaka čast Bruno Osim želje nas navijača, puno nama stvari fali za povratak u (ne na) vrh. Svi novinari sportskog programa su mi, blago rečeno, antipatični, ali eto Bruno možda najmanje. Lijepo slovo je ovdje održao, no sumnjam da će imati odjeka. Ovakvim postupcima pojedine zvijezde pokazuju koliko je u stvari taman njihov sjaj. Bravo wonderwall!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svaka čast Bruno svjestan sam toga da ovo neće ništa promijeniti, i da za spas naše košarke treba jedan David Copperfield, ali lijepo je sastavljeno. A k tome još i objavljeno na državnoj tv
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,773
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svaka čast Bruno Što ja znam, Giriček je baš nedavno pričao kako želi igrati za repku ali ima vel'ka sranja u životu (mislim da je riječ o rastavi i skrbništvu nad djetetom, ako se ne varam)- pa ne znam koliko ga treba 'razapinjati na križ'. S druge strane- ne znam šo bi se to bilo trebalo dogoditi da npr. Dražen, Aco ili Stojko odbiju nastupiti za našu repku...
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: bruno, cast, svaka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:13.