| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi TOP 10 NBA zakucavanja svih vremena u Sport forumu; uživajte u čaroliji....... http://www.filecabi.net/phun/file/to...dunks-time/wmv... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TOP 10 NBA zakucavanja svih vremena Citat:
Evo jos malo sa natjecanja u zakucavanjima ![]() http://www.metacafe.com/watch/43551/...st_slam_dunks/ | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TOP 10 NBA zakucavanja svih vremena Vince Carter je prejak! Ima možda netko link od jučerašnjeg Slam Dunk Contesta na All Staru? Pobjedio Nate Robinson iz Knicksa!! Tip je visok samo 175cm!! Vidio sam na HRT-vijestima jedno zakucavanje kad je preskočio tipa!! Nevjerojatno. Tip je manji nego ja a leti kao avion. A ja sa svojih 180cm sretan ako dotaknem mrežicu od koša...
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: TOP 10 NBA zakucavanja svih vremena Citat:
Prejako je ovo Carterovo zadnje... ne mogu vjerovat
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Piti i ljubiti Datum registracije: 17-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 469
![]() | Re: TOP 10 NBA zakucavanja svih vremena Citat:
to i je proglašeno najboljim svih vremena....heh, however od onih ostalih top 10 priznajem samo shawn kempovo kucanje preko chriss webbera jer je jebeno, i ajd ono kultno kucanje Jordana preko Ewinga.... | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Piti i ljubiti Datum registracije: 17-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 469
![]() | Re: TOP 10 NBA zakucavanja svih vremena Citat:
onaj stariji clip sa pucanjem table je od igrača Darryl Dawkinsa zvanog Monster Blaster koji je igrai početkom 80-tih za sixerese, ima je običaj prije nego što zakuca reći protivničkom igraču "Yo' Mamma" hehe.....inache osim njega po "brutalnosti" zakucavanja koja su chesto završavala pucanjem table je poznat Shaquille o Neil... ne znam jel naš Franjo ikad razbio tablu ali on mi nekako ide u tu kategoriju, hehe. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: TOP 10 NBA zakucavanja svih vremena KOmentar je luuud na Carterovo zakucavanje preko Francuza. Kao... odlično zakucavanje, al se ne računa!Ne računa se jer je zakuco preko nekog Europljanina, i kao na olimpijskim možeš svašta radit takvim igračima!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: nba, svih, top, vremena, zakucavanja |
« utakmice na dvd-u
|
NBA dresovi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:15.