| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi TOP 10 NBA zakucavanja svih vremena u Sport forumu; Dobro bilo je preko Francuza, nisu baš Francuzi za baciti. Na kraju krajeva Europljani danas čine udranu snagu u NBA-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TOP 10 NBA zakucavanja svih vremena Dobro bilo je preko Francuza, nisu baš Francuzi za baciti. Na kraju krajeva Europljani danas čine udranu snagu u NBA-ligi (Nowitzki, Stojaković, Okur, Parker, Gasol....itd) Da se vratim na zakucavanja: Meni je ono od Starksa najjače...Tip je stvarno imao muda, zakucati preko Jordana, Pippena i Granta, svaka čast!!
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Piti i ljubiti Datum registracije: 17-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 483
![]() | Re: TOP 10 NBA zakucavanja svih vremena Citat:
Prava je sramota da nema Jason Richardsona po efektivnosti daleko najboljeg zakucavacha na all star weekendu svih vremena (pobjedan 2002 i 2003, jedini uz MJ-a kao back-to-back pobjednik), mnoga velika imena su kroz razne varijacije u biti samo poanvljala jedno te sito dok je Jason radio stvari koji drugi jednostavno ne mogu... evo jedno od "brutalnijih" Jason Richardson btw tko voli evo malo kvalitetnijih i bolje sortiranih top kucanja svih vremena, enjoy Slam dunkin' ART | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,929
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TOP 10 NBA zakucavanja svih vremena Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,929
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TOP 10 NBA zakucavanja svih vremena Btw, ovdje sam nasao isto neku verziju samo sto ta ima 232 MB.. http://kamko.info/public_html/torrenty.htm
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Banned | Re: TOP 10 NBA zakucavanja svih vremena Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nba, svih, top, vremena, zakucavanja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:20.