| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi Zadar osvoji peti kup u Sport forumu; Zadrani su finale Kupa otvorili vrlo agresivnom igrom, a sjajne obrane s obje strane nisu dopustile previše poena u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-08-05
Poruka: 37
![]() | Zadar osvoji peti kup Zadrani su finale Kupa otvorili vrlo agresivnom igrom, a sjajne obrane s obje strane nisu dopustile previše poena u prvoj dionici igre. Ipak, zadrani bolje ulaze u meč i stvaraju prednost od sedam koševa (10:3). Prednost Zadrana do kraja prve četvrtine narasla je do 12 poena (24:12). U drugoj četvrtini igrači Zadra nastavljaju graditi prednost protiv indisponiranih Zagrebaša. U nekim su trenucima imali i po 20 koševa viška, a na odmor su otišli s vodstvom 50:32. Do kraja susreta Zadrani su, predvođeni Tvrdićem i Vladovićem, održavali prednost, a nakratko su u posljednjoj četvrtini uspjeli priprijetiti "Mravi". Došli su na samo devet poena zaostatka, 74:65, četiri minute prije kraja, no furiozni Zadrani rade seriju 10-0 i rutinirano privode susret kraju za konačnih 84:69 i petu titulu pobjednika Kupa Krešimira Ćosića. Kup Krešimira Ćosića, finale: Zadar - Zagreb 84:69 (50:32).
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-05-05
Poruka: 128
![]() | Re: Zadar osvoji peti kup Stvarno žalosno na što je spala naša košarka. Zadar je igra loše, a kako su onda tek ovi drugi. Obrane nigdi, Vladović je prolazija kroz obranu Zagreba ko kroz švicarski sir. I što mi je još manje jasno, kako su oni uspili dobiti Cibonu!? Kao, istrošili su se dan prije. Ma što su se istrošili!? Pa cili život samo nabijaju tu loptu pa onda ne mogu odigrati dvi jače utakmice za redom!? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Frajer | Re: Zadar osvoji peti kup Meni osobno je drago što je Zadar osvojio KUP! Ipak je Zadar grad košarke, jedini grad gdje je košarka na prvom mjestu (bar koliko ja znam)... A Zagreb, kako je dobio Cibose - Cibose trenutno može pobjediti bilo tko, jer nekad igraju jako dobro, a nekad jako loše, igra im je kao vremenska prognoza.
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-02-06 Lokacija: JADERA
Poruka: 146
![]() | Re: Zadar osvoji peti kup Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: kup, osvoji, peti, zadar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |