| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kozmetika Raspravljate o temi Dečki! koristite li kozmetiku? u Zdravlje i Ljepota forumu; old spice ispod pazuha,after shave,eventualno nivea ili neka druga krema(ako mi izlete nekakvi neželjeni objekti na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki! koristite li kozmetiku? old spice ispod pazuha,after shave,eventualno nivea ili neka druga krema(ako mi izlete nekakvi neželjeni objekti na njušci).znoj de toilet i to je to.gel za kosu sve rjeđe
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: Dečki! koristite li kozmetiku? Sapun i voda, šampon za kosu, aftershave, old spice u sticku, još neki mirisi itd, a kad su mi ruke suhe (zimi), namažem ih kremom isto kao i kad mi se ljušti koža na faci i to je to.. ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki! koristite li kozmetiku? Kozmetiko bjež od mene...koristim samo šampon pri tuširanju i nekakvi dezodorans ispod pazuha i to je to.
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki! koristite li kozmetiku? Koristim poseban sapun za lice Sebamed (malo je skup), kremu za lice zbog problematične kože i ulje za lice za tu istu problematičnu kožu. Jesam ja gay??
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #27 (permalink) |
| charolastra | Re: Dečki! koristite li kozmetiku? Jesi ![]() Šalim se, pa treba održavati osobnu higijenu, a pošto imaš problema sa kožom razumljivo je da koristiš te stvari.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki! koristite li kozmetiku? Ni ja. Ako su ti suhe usne, stavi labelo. Ako ti je suho lice, stavi kremu. Ne vidim po čemu je to ženskasto. To nije dekorativna, nego reparativna kozmetika. Prema tome, ne uređuješ se, već "popravljaš", tj liječiš oštećenu kožu..(ili spriječavaš nastanak oštećenja) Ako staviš maskaru, e tu si već pretjerao... ![]() Zadnji Uredio vatra : 14-04-07 u 17:23. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki! koristite li kozmetiku? ne znam zaš ste toliko ismijali ovu temu.......nije gay koristiti kozmetiku...volim kada dečki drže do sebe...kada miriše, kad su njegovani... Mrzim znoj, suhu kožu, ispucana usta, masnu kosu, prišteve od brijanja......bolje mi je da se sve to riješi adekvatnim preparatima....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: decki, koristite, kozmetiku |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:32.