Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota > Kozmetika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kozmetika Raspravljate o temi Dečki! koristite li kozmetiku? u Zdravlje i Ljepota forumu; kose nemam tolko da mi treba za to, ali obavezno ide nešto protiv znojenja ispod ruke + neki miris ... naravno, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-04-07, 10:05   #31 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Dečki! koristite li kozmetiku?

kose nemam tolko da mi treba za to, ali obavezno ide nešto protiv znojenja ispod ruke + neki miris ...

naravno, sve kaj treba za brijenja je na spisku, obožavam after shave balsame, nema šanse da više ikad stavim nešto a alkoholom (ak baš neću morat) ...

ten mi se smirio (bilo je i vrijeme ) .. makar da mi treba, ne bi uopće previše razmišljao ...

ne vidim niš loše u korištenju nečeg kaj ti treba ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-07, 11:39   #32 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,116
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
Ako su ti suhe usne, stavi labelo. Ako ti je suho lice, stavi kremu. To nije dekorativna, nego reparativna kozmetika. Prema tome, ne uređuješ se, već "popravljaš", tj liječiš oštećenu kožu..(ili spriječavaš nastanak oštećenja)
Ako staviš maskaru, e tu si već pretjerao...
slazem se

21....
cina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-07, 16:37   #33 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Ni ja. Ako su ti suhe usne, stavi labelo. Ako ti je suho lice, stavi kremu. Ne vidim po čemu je to ženskasto. To nije dekorativna, nego reparativna kozmetika. Prema tome, ne uređuješ se, već "popravljaš", tj liječiš oštećenu kožu..(ili spriječavaš nastanak oštećenja)
vatro
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-07, 16:58   #34 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

uh što sam pametna u zadnje vrijeme. Svi me nešto citiraju
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-07, 17:06   #35 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Citat:
Ni ja. Ako su ti suhe usne, stavi labelo. Ako ti je suho lice, stavi kremu. Ne vidim po čemu je to ženskasto. To nije dekorativna, nego reparativna kozmetika. Prema tome, ne uređuješ se, već "popravljaš", tj liječiš oštećenu kožu..(ili spriječavaš nastanak oštećenja)
Slažem se

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-07, 17:06   #36 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

samo ti nastavi s mudrostima!
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 09:18   #37 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-11-07
Godina: 10
Poruka: 397
Ippy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ippy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ippy

Hmm... Da vidim šta ja klinjo koristim... Ma sad sam ušo u neki predpubertet pa koristim Axe, fino miriši, pa koristim gel za kosu. Pa to bi bilo to. Neam ja šta više koristiti.
Ippy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 10:52   #38 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,163
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Koristim za umivanje Vichy Normaderm jer sam ranije imao problematično lice i ne želim da mi opet prištići skaču i nekad kad skoči vrag imam od Vichya neku olovku za njihovo sušenje. To je to.

Dobro... aj i Labello je kozmetika jel? Bez njega preko zime ne mogu. Usne me peku i suhe su. I gel naravno. I parfem... I naravno ispod pazuha... iseee jel to sve kozmetika? Ispast ću šminker.

Zadnji Uredio MalikTintilinić : 28-12-07 u 10:55.
MalikTintilinić je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 12:05   #39 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 482
LAMPA8 se izdvaja iz mase

koristim sve što mi je potrebno za njegu lica ili kože općenito..
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 17:00   #40 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 19
Poruka: 1,154
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

meni su super dečki koji drže do sebe i koriste nekakve kozmetičke preparate.....normalno,ako ne pretjeruju...znači,krema za lice,labello,parfemi,losioni za poslije brijanja.....nije to nikakvo pretjerivanje......
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: decki, koristite, kozmetiku

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09
Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 09-05-04 20:02

Trenutno vrijeme na forumu: 16:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111