| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kozmetika Raspravljate o temi Dečki! koristite li kozmetiku? u Zdravlje i Ljepota forumu; kose nemam tolko da mi treba za to, ali obavezno ide nešto protiv znojenja ispod ruke + neki miris ... naravno, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Banned | Re: Dečki! koristite li kozmetiku? kose nemam tolko da mi treba za to, ali obavezno ide nešto protiv znojenja ispod ruke + neki miris ... naravno, sve kaj treba za brijenja je na spisku, obožavam after shave balsame, nema šanse da više ikad stavim nešto a alkoholom (ak baš neću morat) ... ten mi se smirio (bilo je i vrijeme ) .. makar da mi treba, ne bi uopće previše razmišljao ...ne vidim niš loše u korištenju nečeg kaj ti treba ... |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| MrCina | Re: Dečki! koristite li kozmetiku? Citat:
![]()
__________________ oces da ti operem sajbu? ![]() 21.... | |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki! koristite li kozmetiku? Citat:
![]() | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Offline | Re: Dečki! koristite li kozmetiku? Citat:
![]() ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Dečki! koristite li kozmetiku? Koristim za umivanje Vichy Normaderm jer sam ranije imao problematično lice i ne želim da mi opet prištići skaču i nekad kad skoči vrag imam od Vichya neku olovku za njihovo sušenje. To je to. Dobro... aj i Labello je kozmetika jel? Bez njega preko zime ne mogu. Usne me peku i suhe su. I gel naravno. I parfem... I naravno ispod pazuha... iseee jel to sve kozmetika? Ispast ću šminker.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Zadnji Uredio MalikTintilinić : 28-12-07 u 10:55. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: Dečki! koristite li kozmetiku? meni su super dečki koji drže do sebe i koriste nekakve kozmetičke preparate.....normalno,ako ne pretjeruju...znači,krema za lice,labello,parfemi,losioni za poslije brijanja.....nije to nikakvo pretjerivanje...... |
| | |
![]() |
| Tagovi: decki, koristite, kozmetiku |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:49.

) .. makar da mi treba, ne bi uopće previše razmišljao ...