| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kozmetika Raspravljate o temi Dečki! koristite li kozmetiku? u Zdravlje i Ljepota forumu; šampon... pastu za zube... deosprej eventualno... after šejve i labelo pod obavezno........ |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 757
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki! koristite li kozmetiku? Ne koristim. Nisam jebeni som. samo mi još fali da se upecam na udicu kozmetičke industrije za muškarce na kojoj je zakačen tako debilan mamac. žešći idiotizam.
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: zagreb-berlin Godina: 18
Poruka: 134
![]() | Re: Dečki! koristite li kozmetiku? Citat:
![]()
__________________ Love me, or hate me! Striptizeta | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,405
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dečki! koristite li kozmetiku? Ma meni je super kad koriste sminkice tu i tamo... Ono kad ce van, pa gdje ce im se sjajiti celo... Malo maskare za dublji pogled, neutralno sjajilo za napucenije usnice... Ali moj decko definitivno mora lakirati noktice, da da, i na rukicama a po ljeti i nogice da si uredi... To mi je fetis... na onim umiljatim stopalicima od pola metra malo ruzicastog laka... na kraju 47-og centimetra... mmmm... fenomenalno... hehehe... |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: zagreb-berlin Godina: 18
Poruka: 134
![]() | Re: Dečki! koristite li kozmetiku? ti si baš izbirljiva.... meni je samo dovoljno da se depilira naročito bikini-zonu (ja mu taj dio depiliram, bolje ne pitajte kako)... hehehe
__________________ Love me, or hate me! Striptizeta |
| | |
![]() |
| Tagovi: decki, koristite, kozmetiku |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:43.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.