| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kozmetika Raspravljate o temi Gdje kupiti M,claire u Zdravlje i Ljepota forumu; Ej... Voljela bi kupiti M'claire kozmetiku koju sam ranije koristila u Njemačkoj, molim za pomoć.... M'claire je odličan ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-10-06
Poruka: 9
![]() | Gdje kupiti M,claire Ej... Voljela bi kupiti M'claire kozmetiku koju sam ranije koristila u Njemačkoj, molim za pomoć.... M'claire je odličan i ovaj Vichy mi je samo ostavio neke glupe prištiće pa bih se vratila na provjerenu kvalitetu...!???? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Gdje kupiti M,claire Cure sa foruma ti ne koriste kozmetiku ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje kupiti M,claire Kod mene u Brodu nema... ali ima njihova stranica na netu, ali kad odem na "prodajna mjesta" ničeg nema a ti si koristila to? i bolje ti je od Vichija? sad i mene zanima di ima toga za kupitBIOmedis |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: Gdje kupiti M,claire Jao super super super....hvala puuno na informacijama...jučer sam se našla s maldim gospodinom koji mi je dostavio set kremica...zapravo moju regenerativnu i anticelulitnu koju najviše volim...čak sam iznenađena jer je ovdje kod nas jeftinija nego u Njemačkoj, na akciji sve po 100 kunića, jer tip radi na novoj ambalaži, osim što je zbilja profesionalan rad, kremice su mrak mrak...jer su na prirodnoj bazi, bez imalo kemijskih sastojaka a ipak je ekskluzivna kozmetika |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: Gdje kupiti M,claire Pa kod nas je prodaja, nazoveš i donesu ti doma odmah...imaš za kupiti i u nekim ljekarnama u Zagrebu i kozmetičkim salonima, no najviše se radi izvoza jer se radi na plasiranju Hr. proizvoda u inozemstvu i zasada to zbilja mrak ide...sva sreća da sam doma to našla...uf pogledaj si na BIOmedis baš me zanima tvoje mišljenje?? Meni je najbolja dnevna krema i ona za celulit...jedino mi baš nije ona za sunčanje s uljem...malo je premasna... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje kupiti M,claire ako ima u ljekarnama u ZG-u onda ću si već nać super, ja isto tražim neku kremu za lice i nijedna mi ne valja, kad nađem kupit ću si nešto od njih da probam..edit-tek sad vidim koje ljekarne to drže.. jučer kad sam kliknula na to nije se ništa pojavilo... Zadnji Uredio Wamp : 25-10-06 u 11:49. |
| | |
![]() |
| Tagovi: claire, gdje, kupiti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:37.

a ti si koristila to? i bolje ti je od Vichija?
super, ja isto tražim neku kremu za lice i nijedna mi ne valja, kad nađem kupit ću si nešto od njih da probam..