Cure sa foruma ti ne koriste kozmetiku![]()
Raspravljate o temi Gdje kupiti M,claire u Kozmetika forumu, dio Život i Stil foruma; Ej... Voljela bi kupiti M'claire kozmetiku koju sam ranije koristila u Njemačkoj, molim za pomoć.... M'claire je odličan i ovaj ...
Cure sa foruma ti ne koriste kozmetiku![]()
ne vjerujem da toga ima kod nas... bar ja nigdje nisam vidjela
Kod mene u Brodu nema... ali ima njihova stranica na netu, ali kad odem na "prodajna mjesta" ničeg nemaa ti si koristila to? i bolje ti je od Vichija?
sad i mene zanima di ima toga za kupit
BIOmedis
Jao super super super....hvala puuno na informacijama...jučer sam se našla s maldim gospodinom koji mi je dostavio set kremica...zapravo moju regenerativnu i anticelulitnu koju najviše volim...čak sam iznenađena jer je ovdje kod nas jeftinija nego u Njemačkoj, na akciji sve po 100 kunića, jer tip radi na novoj ambalaži, osim što je zbilja profesionalan rad, kremice su mrak mrak...jer su na prirodnoj bazi, bez imalo kemijskih sastojaka a ipak je ekskluzivna kozmetika
aha znači to je nešto kao avon, na naručivanje.. ne prodaje se u trgovinama![]()
Pa kod nas je prodaja, nazoveš i donesu ti doma odmah...imaš za kupiti i u nekim ljekarnama u Zagrebu i kozmetičkim salonima, no najviše se radi izvoza jer se radi na plasiranju Hr. proizvoda u inozemstvu i zasada to zbilja mrak ide...sva sreća da sam doma to našla...uf
pogledaj si na
BIOmedis
baš me zanima tvoje mišljenje??
Meni je najbolja dnevna krema i ona za celulit...jedino mi baš nije ona za sunčanje s uljem...malo je premasna...
ako ima u ljekarnama u ZG-u onda ću si već naćsuper, ja isto tražim neku kremu za lice i nijedna mi ne valja, kad nađem kupit ću si nešto od njih da probam..
edit-tek sad vidim koje ljekarne to drže.. jučer kad sam kliknula na to nije se ništa pojavilo...
Zadnji Uredio Wamp : 25-10-06 u 12:49
malo ih je...ja mislim da oni više rade na izvozu..al nema veze
eno ja sam si naručila na onoj stranici nešto![]()