Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota > Kozmetika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kozmetika Raspravljate o temi Gdje kupiti M,claire u Zdravlje i Ljepota forumu; Ej... Voljela bi kupiti M'claire kozmetiku koju sam ranije koristila u Njemačkoj, molim za pomoć.... M'claire je odličan ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-10-06, 09:46   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-10-06
Poruka: 9
Zmajica3 se izdvaja iz mase
Gdje kupiti M,claire

Ej...

Voljela bi kupiti M'claire kozmetiku koju sam ranije koristila u Njemačkoj, molim za pomoć....
M'claire je odličan i ovaj Vichy mi je samo ostavio neke glupe prištiće pa bih se vratila na provjerenu kvalitetu...!????
Zmajica3 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-10-06, 17:01   #2 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,597
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Gdje kupiti M,claire

Cure sa foruma ti ne koriste kozmetiku

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-10-06, 18:33   #3 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,329
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

ne vjerujem da toga ima kod nas... bar ja nigdje nisam vidjela
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-10-06, 18:49   #4 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Kod mene u Brodu nema... ali ima njihova stranica na netu, ali kad odem na "prodajna mjesta" ničeg nema a ti si koristila to? i bolje ti je od Vichija? sad i mene zanima di ima toga za kupit

BIOmedis
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-10-06, 08:41   #5 (permalink)
Starter

Jao super super super....hvala puuno na informacijama...jučer sam se našla s maldim gospodinom koji mi je dostavio set kremica...zapravo moju regenerativnu i anticelulitnu koju najviše volim...čak sam iznenađena jer je ovdje kod nas jeftinija nego u Njemačkoj, na akciji sve po 100 kunića, jer tip radi na novoj ambalaži, osim što je zbilja profesionalan rad, kremice su mrak mrak...jer su na prirodnoj bazi, bez imalo kemijskih sastojaka a ipak je ekskluzivna kozmetika
Zmajica3 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-10-06, 10:15   #6 (permalink)
Cobeta

aha znači to je nešto kao avon, na naručivanje.. ne prodaje se u trgovinama
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-10-06, 10:59   #7 (permalink)
Starter

Pa kod nas je prodaja, nazoveš i donesu ti doma odmah...imaš za kupiti i u nekim ljekarnama u Zagrebu i kozmetičkim salonima, no najviše se radi izvoza jer se radi na plasiranju Hr. proizvoda u inozemstvu i zasada to zbilja mrak ide...sva sreća da sam doma to našla...uf

pogledaj si na
BIOmedis

baš me zanima tvoje mišljenje??

Meni je najbolja dnevna krema i ona za celulit...jedino mi baš nije ona za sunčanje s uljem...malo je premasna...
Zmajica3 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-10-06, 11:46   #8 (permalink)
Cobeta

ako ima u ljekarnama u ZG-u onda ću si već nać super, ja isto tražim neku kremu za lice i nijedna mi ne valja, kad nađem kupit ću si nešto od njih da probam..

edit-tek sad vidim koje ljekarne to drže.. jučer kad sam kliknula na to nije se ništa pojavilo...

Zadnji Uredio Wamp : 25-10-06 u 11:49.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-10-06, 12:00   #9 (permalink)
Starter

malo ih je...ja mislim da oni više rade na izvozu..al nema veze
Zmajica3 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-10-06, 12:06   #10 (permalink)
Cobeta

eno ja sam si naručila na onoj stranici nešto
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: claire, gdje, kupiti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103