| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kozmetika Raspravljate o temi Koji vam je omiljeni parfem ili eau de toilette? u Zdravlje i Ljepota forumu; Dolce& Gabbana; već 8.god. (onaj sa črljenim poklopcem)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koji vam je omiljeni parfem ili eau de toilette? Dolce& Gabbana; već 8.god. (onaj sa črljenim poklopcem)
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #122 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je omiljeni parfem ili eau de toilette? da nadodam još RL polo sport.... bijela kutija plava bočica.... pre pre predobar ![]()
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #125 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,420
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je omiljeni parfem ili eau de toilette? Cacharel Promesse, baš mi super stoji, sutra ću ga kupiti dečki: Davidoff Adventure, predobar novi je, i fenomenalan je, vjerujte mi ![]() Zadnji Uredio Agness : 20-03-08 u 11:04. |
| | |
| | #126 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 458
![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je omiljeni parfem ili eau de toilette? Sad san dobija za rođendan Chopard Pour Homme i full je njezan
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #127 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-04-08 Lokacija: vrli novi svijet
Poruka: 9
![]() | Re: Koji vam je omiljeni parfem ili eau de toilette? Ja san dobila za rojsni Bvlgari -Rose Essentielle ...jako mi se sviđa samo nekako brzo izhlapi... odličan mi je E.Lauder- Pleasures...
__________________ ...show them no fear!...show them no pain... |
| | |
![]() |
| Tagovi: eau, koji, omiljeni, parfem, toilette |
« Maskara
|
rasprodaja »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:12.