| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kozmetika Raspravljate o temi Koji vam je omiljeni parfem ili eau de toilette? u Zdravlje i Ljepota forumu; 1.Armani - City Glam 2.Versace - Dreamer 3.Moschino - Friends 4.Jean Paul Gaultier... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Koji vam je omiljeni parfem ili eau de toilette? jean Paul Gaultier - le male, fragile cristian dior - fahrenhet, Eau Sauvage hugo boss - dark blue davidoff laura biagoti - roma kenzo - D"ete salvador dali ungaro - aparitiona ženski mi je definitivno najbolji Lolita Lempicka btw. obožavam kupovat parfeme
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Koji vam je omiljeni parfem ili eau de toilette? Citat:
meni je dobar ova Tom Taylor što mi je ostao od bivše ![]()
__________________ I krv svoju za bijelo-plavu boju Kohorta Osijek | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Koji vam je omiljeni parfem ili eau de toilette? Citat:
a šta misliš da ona bivša prije ove se ne miriši s onim Naomi Campbell samo za to što je od mene?de molim te.... ![]()
__________________ I krv svoju za bijelo-plavu boju Kohorta Osijek | |
| | |
![]() |
| Tagovi: eau, koji, omiljeni, parfem, toilette |
« Cjenik parfema
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:12.