| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kozmetika Raspravljate o temi krema za lice u Zdravlje i Ljepota forumu; koju kremu koristite ,,,ja lancome hydra zen neurocalm trenutno a prije sam koristila obicnu hydra zen, i 1 pitanje,,,dal ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,157
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | krema za lice koju kremu koristite ,,,ja lancome hydra zen neurocalm trenutno a prije sam koristila obicnu hydra zen, i 1 pitanje,,,dal mazete podrucje oko ociju s istom kremom il imate posebne(naravno da s kremom za pristice neces mazat oko ociju ) al od ovih obicnijih krema.......i ako mazete s necim sta je to za oko ociju i dal pomaze crnim klutovima ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: krema za lice Nuxe Etincelante... inače dugo kupujem Vichy Normaderm, ali sam sad malo promijenila, a za oko očiju kupujem svaki put neku drugu, trenutno Holyplantovu AntiOx.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,157
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]() to je super,bar nahrani.....probat cu uzeti ![]() Zadnji Uredio Wamp : 24-04-07 u 20:57. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 14
![]() | Re: krema za lice Pošto sam ja prešla onu fanmoznu brojku 30 i nisam baš koristila previše krema prije jer imam masnu kožu sad koristim nivea visage q10 plus.Nočnu,dnevnu,i za područje oko očiju. Nije baš da imam nešto previše bora ali bolje spriječiti nego liječiti jel tako? I da nije loša (bar mi se tako čini ha ha)
__________________ Kontrolirajte vlastitu sudbnu ili će Vam to učiniti drugi |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Hello Kitty fan Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: krema za lice eh ja hvala Bogu nemam niakvih problemasto se tice pristica a pogotovo podocnjaka...cak ni 15 dana na zrcu nisu uspjeli stvoriti podocnake ispod mojih ociju..zato koristim samo regularnu shiseido bio-preformance kremicu i garnier tonik... ali sto se tice kvalitetnih kremi znam da mi je mama presla sa vichy novadiol na clarinsovu multi-intensive..istina malo skuplja krema ali isplati se..krema je fakat pre dobra...skoro pa se vidi i trenutni ucinak.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: krema, krema za lice |
« Novo od kozmetike?
|
Body shop »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:47.