| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kozmetika Raspravljate o temi krema za lice u Zdravlje i Ljepota forumu; Afrodita anti-age hidratantna i za akne..predobro miriše i nije masna... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: krema za lice ...ove kremice oko očiju i nisu baš previše učinkovite (kaj se tiče podočnjaka). vrlo je dobro i učinkovito u jutro stavljat žlicu na to područje, koja je prethodno bila u hladnjaku, stvarno djeluje
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: krema za lice Vichy kreme......mijenjam ih često
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-11-07 Godina: 24
Poruka: 56
![]() | Ja se ispričavam što sam se umiješao u ženske razgovore...ali nije zlonamjerno! Zašto ne bi probale Derphan-ovu hidratantnu kremu,mislim da je savršena pogotovo za cure sa mješovitom kožom jer krema dolazi u normalnoj i light verziji pa je moguće kombinirati ju i kod mješovite i kod suhe kože..... A za ispod očiju,Dr.Hauschka...masna i savršena za peglanje borica ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: krema, krema za lice |
« Puder
|
Krema za ruke »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:12.