| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kozmetika Raspravljate o temi krema za lice u Zdravlje i Ljepota forumu; Ja imam sad neku Garnierovu što sam baki ukrala iz kupaone. A oko očiju Vichyjev gel.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: krema za lice fala Bogu nemam nikakvih problema s tenom pa koristim od YSL- day regim pro-fantastična a oko očiju običnu niveu!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Lokacija: grad na dravi Godina: 21
Poruka: 241
![]() | Re: krema za lice ja imam mjesovitu kozu i nemam neku koja mi u potpunosti odgovara.. zapravo prije godinu, kozmeticarka mi je preporucila neku (nesjecam se imena) jako mala a cijena je bila oko 180 kn.. bila jelagana i odgovarala mi je, no jedini bed je bio sto je trajala manje od 3 tjedna.. koristila sam ju neka tri mjeseca no, nakraju mi je to ipak postao malo preskupo sport.. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: krema, krema za lice |
« Olovke za obrve
|
Krema za ruke »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:51.