| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kozmetika Raspravljate o temi krema za samotamnjenje u Zdravlje i Ljepota forumu; probala sam dove, potrosila ju.. al mi nije nesto posebno... red je kupiti nesto vovo jel ima netko nekakvu preporuku ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | krema za samotamnjenje probala sam dove, potrosila ju.. al mi nije nesto posebno... red je kupiti nesto vovo jel ima netko nekakvu preporuku za nekakav proizvod za blago samotamnjenje?
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,691
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: krema za samotamnjenje johnsons probaj. meni je bio super.
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: krema za samotamnjenje Trebaš za tijelo ili lice? Za lice mi je dobra Niveina... Johnsonov mi za tijelo previše smrdi, mislim da su za tijelo možda bolji oni malo skuplji, npr. Vichy sprej... Prije su prodavali od Garniera neki sprej ali ja to više ne vidim u dm-u.. super mi je taj bio.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: krema za samotamnjenje E a i treba to znat nanosit Prije kreme za samotamnjenje trebaš napraviti temeljiti piling lica, tijela... i pazit da ravnomjerno naneseš kremu.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() | Re: krema za samotamnjenje jednom sam probala s onom garnierovom,prva 2-3 dana super.....a onda se počne na nekim mjestima skidat više,na nekima manje pa sam imala mrljice na kraju...onda sam sve to fino izribala i rekla neću više.... |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: krema za samotamnjenje Ma ako i budeš "šarena" to se sve riješi pilingom, inače se to može izbjeći ako pravilno nanosiš.
| | |
![]() |
| Tagovi: krema, samotamnjenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:38.

jel ima netko nekakvu preporuku za nekakav proizvod za blago samotamnjenje?