Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota > Kozmetika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kozmetika Raspravljate o temi krema za samotamnjenje u Zdravlje i Ljepota forumu; probala sam dove, potrosila ju.. al mi nije nesto posebno... red je kupiti nesto vovo jel ima netko nekakvu preporuku ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-08-07, 19:38   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
krema za samotamnjenje

probala sam dove, potrosila ju.. al mi nije nesto posebno... red je kupiti nesto vovo jel ima netko nekakvu preporuku za nekakav proizvod za blago samotamnjenje?
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 19:41   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 2,691
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat
Re: krema za samotamnjenje

johnsons probaj. meni je bio super.
The garden sighs, flowers die.
vibica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 20:11   #3 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,329
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Trebaš za tijelo ili lice? Za lice mi je dobra Niveina... Johnsonov mi za tijelo previše smrdi, mislim da su za tijelo možda bolji oni malo skuplji, npr. Vichy sprej... Prije su prodavali od Garniera neki sprej ali ja to više ne vidim u dm-u.. super mi je taj bio.
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 22:05   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

za oboje, dakle tijelo i lice
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-09-07, 11:51   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
tigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz mase

probala jednom i nikad vise
izgledala sam ko tigrica
Odgovori sa citatom
Star 07-09-07, 13:16   #6 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

E a i treba to znat nanosit

Prije kreme za samotamnjenje trebaš napraviti temeljiti piling lica, tijela... i pazit da ravnomjerno naneseš kremu.
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 23:54   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 19
Poruka: 1,124
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

jednom sam probala s onom garnierovom,prva 2-3 dana super.....a onda se počne na nekim mjestima skidat više,na nekima manje pa sam imala mrljice na kraju...onda sam sve to fino izribala i rekla neću više....
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 23:24   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-01-08
Godina: 23
Poruka: 9
indiee se izdvaja iz mase

koristim ju cijelu zimu, noname je,DI joj je ime i bolja je od svih razvikanih koje sam koristila...
indiee je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 14:35   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-08
Godina: 24
Poruka: 144
Mistyc je zabranio reputaciju

ja si kupih ali nisam se usudila probat ju

bilo me strah .. vidjela sam kako je kolegica bila šarena pa sam odustala

(mislim da sam sundance uzela za lice)
Mistyc je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 14:40   #10 (permalink)
Cobeta

Ma ako i budeš "šarena" to se sve riješi pilingom, inače se to može izbjeći ako pravilno nanosiš.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: krema, samotamnjenje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103