| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kozmetika Raspravljate o temi Maskara u Zdravlje i Ljepota forumu; Cure koja vam je maskara najbolja? Ja uvijek kupim sve sta se reklamiraju kao cudotvorne, ali mi je Max Factor ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maskara Cure koja vam je maskara najbolja? Ja uvijek kupim sve sta se reklamiraju kao cudotvorne, ali mi je Max Factor 2000 calorie vec godinama najbolji.
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maskara Max Factorova je odlična za tako malo cijenu, ali jedna od najkvalitetnijih je YSL effet faux cils (stvara dojam umjetnih trepavica)
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maskara Citat:
A od Diora su mi zakon sjajila. ![]()
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maskara Meni se MF jako brzo suši i gruda a kako ja stavljam maskaru svake prijestupne bolje mi je imat neku kvalitetniju koja će mi dulje trajat...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maskara Ja je stavljam svakodnevno,imam svijetle trepavice pa moram. YSL effet faux cils jos nisam probala, kakva je? budu li trepavice guste od nje? MF ima zatvaranje na klik i ako ga dobro zatvoris ne susi se.
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
![]() |
| Tagovi: maskara, rimel, trepavice |
« Krema za ruke
|
Puder »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:40.

a kako ja stavljam maskaru svake prijestupne bolje mi je imat neku kvalitetniju koja će mi dulje trajat...