| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kozmetika Raspravljate o temi Maskara u Zdravlje i Ljepota forumu; Citat: Pravi autor: eva Ja je stavljam svakodnevno,imam svijetle trepavice pa moram. YSL effet faux cils jos nisam probala, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maskara Citat:
Meni je odlična, produži trepavice jaaako i daje volumen, iako moram priznat da je tu bolja MF, ali kažem kod nje mi je mana što mi se brzo počne grudat ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 20-02-07 u 01:35. | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-10-06 Godina: 20
Poruka: 621
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maskara Citat:
ne znam.. meni su od Diorovih maskara trepavice i duže i gušće..... ali sjajila su stvarno zakon!! meni dior kiss traje po 2, 2 i pol mjeseca a ja se stalno traljam..... al ona sa četkicom se brzo potroše....
__________________ I`M SOOO GOOD I SCREAM MY OWN NAME DURING THE SEX | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-03-07 Godina: 33
Poruka: 4
![]() | Re: Maskara definitivno .. 2000 kalorije.. definitivno.. koristim je od 1996. i od onda mi je najbolja , inace imam male trepavice.. sto ta maskara ucini od mojih trepavica... cudo.. naravno sve u pozitivnom smislu... |
| | |
![]() |
| Tagovi: maskara, rimel, trepavice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:45.